Ahad, 10 Julai 2011

New Vios Grapevine

Apa tu grapevine? grapevine tu anak buah churp churp. tapi churp churp pun saya tak join pun lagi. hehe. tak tau nak buat mcm mana.

Grapevine ni, dikira melalui klik. setiap klik akan dapat 20sen. kita dapat promote link kita kat mana-mana pun. kat facebook, twitter, email, msn dan di mana-mana kita suka.

tadi, tengok-tengok blog homemade chocolate saya, nampak iklan grapevine yang ni. apalagi, teruslah saya klik dan cuba! hehehe..




tu dia, iklan grapevine






tolong ya, klik iklan ni.. :) bye2..




2 ulasan:

Adiermi O'mida berkata...

i dh tlng klik....ngeeee ;)

teha berkata...

benda ni camne n utk apa sbnrnye?x phm..selalu je kuar kt blog tp ingt iklan biasa.huhuhu

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat