Ahad, 24 Julai 2011

Macam Jumpa Artis! :)

Dua hari lepas saya perlu hantar order cheese tart di Bilal Kubang Kerian. Janji dengan kak Lini pukul 10.00 pagi. kebetulan umi ada kelas tambahan, saya ni dah risau macam mana nak pergi hantar, yelah..baru ada lesen L. pastu tiba-tiba jadi penakut.


Sms Mr Alien, cakap nak pergi hantar tart..dia dengan senang hatinya nak temankan..hehehehe..selesai gelodak di hati.. :P memang keinginan nak drive amat tinggi, tapi risau jadi apa2 bila drive sorang-sorang kan.. :)


saya terlewat sikit. sampai di Bilal dalam pukul 10.25..kak Lini dah sampai dalam pukul 10.15.. terus turun kereta bagi tart tu kat kak Lini, cuma sempat salam dan minta maaf sebab lambat. pastu kan, kak Lini cakap:

macam jumpa artis..

saya time tu senyum je..sebab tak faham..dalam fikiran saya, macam saya ni datang jumpa artis..gitulah..hehe..pastu kak Lini siap belanja rm2 kat saya..hehehe..terima kasih banyak-banyak kak.. :)


kemudian, saya pusing kereta nak ajak Mr Alien pegi shopping sikit. tengah sibuk-sibuk pusing kereta tu, ada sms masuk..tapi biarkan kejap, sbb saya yang baru belajar kereta ni, kalau hilang tumpuan maunya tinggal side mirror sahaja.. :P


sampai di Mydin, baru check sms..Kak Lini yang sms, tanya dah kahwin ke dengan Mr Alien. saya jawab..belum kak..takde rezeki lagi..hehehe.. :D dalam hati dah segan, sebab tau kak Lini baca blog saya..


pastu sms satu lagi masuk:

Kak selalu baca blog tqah. kak follow blog tqah. sebab tu tadi cakap macam jumpa artis.

haa?? terpegun sekejap saya baca message kak Lini. hehehehe..maluuuu..yelah, sbb blog picisan yg langsung tak best ni. saya sendiri pun tak tertarik nak baca.. :P hehehehe...


terima kasih kak Lini, perasan artis jap. hehehe. kak Lini cantik, putih, lemah lembut.. :D

artis gemuk dan adik bulat. hehehe.. :P


oh ya, ingin tau tentang blackberry maxisplaybook? klik sini. hmm..bilalah saya boleh memilikinya.

9 ulasan:

teha berkata...

hye artis..hehe..wah tqah drive ke pegi bilal? cayalah tqah..hehe..yeay nnt pg kelas blh tqah bawak :)

teha berkata...

lain muka tqah masa ni.tomei..hehe

mesuya berkata...

saya nk jumpa artis jugak boleh tak?raya nt kalau saya cuti lama saya pergi jumpa artis.. boleh?

-atiQah- berkata...

@teha:
hye teha..hahahaha.. :P aah, boleh dh kite drive sem dpn..hehehe..insyaAllah..
ni gmbr tahun lps..time g hntar adik perlis..hehe..

-atiQah- berkata...

@suya:
boleh2..artis ini sentiasa menantimu. kembey weh ngaku diri sdiri artis..hahaha..

Tanpa Nama berkata...

hehe tiqah cute..hehe..tiqah masuk juga ceria kita ye..ahahaha anyway tart tiqah memang superbbb sedap..... kak lini habiskan separuh dalam kereta..nanti akak tempah lagi yer..

-atiQah- berkata...

hahahaha kak lini..saje masukkan sbb takde cerita..kwn2 rapat suka kacau tqah sekarang..hehehe..terima kasih kak..nanti tqah sms harga kek coklat tu.. :)

Ardini Humaira berkata...

hehe...
nanti nak jumpa Tiqah lagi ye... dni nak order untuk majlis kawen disember nanti :)

Ardini Humaira berkata...

hehe..
nanti nak jumpa Tiqah lagi ye... dni nak order coklat untuk majlis kawen disember nanti :D

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat