Rabu, 6 Julai 2011

Lagi video pengotor pekerja KFC.


lagi ada video dari pekerja KFC. diorang ambik lebihan minyak kemudian perah balik. nak tengok lebih lanjut, sila ke blog bom321.

kesian KFC, sebab ada pekerja macam ni reputasi diorang tiba-tiba jadi teruk. tapikan, kalau fikir positif, mungkin diorang cuma bergurau..sebab tu duk gelak2 sama diorg..lepas hbs kemas ni, diorg akan buang minyak tu..


apa2pun, kami students foodservice akan sentiasa sokong KFC...kwn saya time diploma dulu pun dah jadi assistant restaurant manager sekarang.. :)


p/s: sgt sakit hati baca komen2 kat sini. racist betul diorg. kenapa nak kaitkan Melayu dalam hal ni?

bye!



1 ulasan:

Nurnajwa berkata...

Racist? Hmmmm, manusia kak.

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat