Khamis, 28 Julai 2011

Erin (kakak Elia) memburukkan keadaan antara Elia dan Khairul Fahmi?

salam semua..ni bukan saya yang kata, tapi forummers forum cari yang kata. hehehe. :P jom kita tgk gambar-gambar yang saya printscreen dari twitter Erin:









ni semua kenyataan-kenyataan erin dalam twitter dia. kalau orang bagi nasihat, dimakinya org tu. huhu. tapi, org yg memberi nasihat tu pun bahasanya kurang sopan. ;p pastu kalau ada tweets yg buruk-burukkan KFCM, dia retweet balik.



ni pulak pandangan orang ramai dalam forum cari:






saya bersimpati pada elia. yelah, bila dh senang sikit, tunang tinggalkan kita. tapi, kakak elia ni tak patut buat kenyataan yang berlebihan. sebelum jadi mcm ni, khairul fahmi jugaklah yang diajak untuk promosikan blog jualan dia. tapi bila jadi macam ni, khairul fahmi diburukkan. adiknya elia tu takde bagi kenyataan apa-apa. nampak sangat erin ni lebih-lebih. mungkin, hubungan yang gaduh-gaduh manja pun boleh jadi teruk dengan kenyataan erin ni.




cerita tentang hubungan khairul fahmi dan elia, sila ke beautifulnara.com


oklah, itu sahaja ulasan saya yang sangat menyibuk. :P jangan lupa klik sini ye.. :) terima kasih..


bye!

23 ulasan:

Budak Chomot berkata...

Isyy macam-macam sekarang ni -.-'

Mir berkata...

sy stujuu!!!!

Mir berkata...

sy stujuu!!!!

Liyana Lunia berkata...

kakak elia ni mmg lebih-lebih. menyampah pulak tengok dia tuuu

Chempaka Sari berkata...

setuju... dah lah semua blog cerita pasal fahmi ni tension kang si fahmi bukan sbb cinta berantakan tadi sbb orang luar yg banyak menyibuk mcm kakak dia ni. Pastu blogger yang tak tau hujung pangkal dikutuknya Khairul fahmi ni.


Saya pun tak suka over expose sgt mcm ni. Lagi lagi guna nama agama Allah nak mintak simpati orang. Pada masa yg sama guna bahsa kasar,,

Liyana Lunia berkata...

kakak dia ni melampau betul, mcm dia pulak yang mengadap benda yg elia tanggung. eeee aku sagat gak kanggg

-salam ziarah tuan tanah hehe

-atiQah- berkata...

@budak chomot:
erin kakak elia ni mmg lebih2..

Tanpa Nama berkata...

daripada kita2 ni menyibuk hal orang lain, baik lah sibukkan diri dgn hal sendiri.

Tanpa Nama berkata...

aku memang dari dulu menyampah dengan kaka hering yang kuat menyalak nih. fahmi ngan elia tak apa2, dia pulak yang lebih2. siap buat fitnah orang pakai susuk la apa la.. yang dia tu apsal tak pakai susuk, muka dah la berkawah!! mulut pulak longkang. memang padan la bofren dia tak masuk2 meminang, pening dapat pompuan kuat meroyan macam kaka hering nih!

gekgucekgi berkata...

heyyy yuols..nampak sangat yuols pun skodeng umah gusip kaka hering tuh yea haha..
tengs dahling!! jemput la jengah ke umah weols hep hep horayyy

iklas dari ahli kesatuan kaka hering (huahuahua mampos la mek sam jadi presiden aiols cuma pencapup jahh)

gekgucekgi berkata...

heyyy yuolsss
kelezz kau maria siap cedok2 lagi gusip ilmiah rumah kaka hering kat forum cari yeaaa hehe
tengs dahling datang la umah weols lagi. yuols musti gigih tulih belog hokeh. untung2 dpt adiah ipad ala2 kaka hering..kellezz kannn
iklas dari ahli kesatuan kaka hering (ayoooo mampos la mek sam dia jadi presiden aiols cuma pencapup jahh)

zurra berkata...

kenapa la kak erin ni x nak dgr nasihat.. degil... menyusahkan adik sendiri jer

-atiQah- berkata...

mirah:
saya pun! :P

-atiQah- berkata...

Liyana Lunia:
memang kan..sgt over erin ni. mcm kesian kat adik dia, org luar yang xtau paper terus rasa mcm nak korek cerita sebab pendedahan erin dalam twitter.

-atiQah- berkata...

Chempaka Sari:
itulah..dia kutuk org, tuduh org, siap ckp dalia tu pakai susuk. tapi last2 dia guna nama Allah jgk, tp dia yg buat mcm tu takpe.

-atiQah- berkata...

gekgucekgi:
haiiii..iols mmg selalu pergi forum cari. cerita2 yg iols cilok ni dari 1st thread, thread kedua tak terkjar sbb cpt sgt. :P

p/s: salah ke cilok kata2 dri forum cari? kalau salah iols delete balik. :)

-atiQah- berkata...

zurra:
itulah sebenarnya. erin mcm xnak terima nasihat. tapi tulah, kita org luar xtau pape. tp org luar jd nak menyibuk skali sbb erin la yg kecoh sgt. kalau dia senyap2 je, takde org lain nak ambik peduli.

LuN@_aiDi berkata...

itu ler baru tau kes kakak die yg "lebey sudu dari kuah" neh.. nk tumpang popular ler tuh..hihihi Last-last org sempati kat KFC dr si Elia.. to elia saborr je ler kamu punya kakak nie..

errr salam ra,adhan yea tuan umah.. tumpang komen^^

Diyana berkata...

Over kakak dia ni.

Hrrrr,geram pulak lah.

Munna berkata...

bru lps tgk tweet akak elia nih...bukan main lagi...ermm mcm2 skrg ni.. =(

Tanpa Nama berkata...

sy mmg tak setuju cara erin nie... tak matang langsung... dlm hal nie erin nie jd org ketiga yg menghuru-harakan hbgn elia n KF... melampau sgt dia campur tgn urusan elia n KF tu...

**~Awan.jiNgGe~** berkata...

nasib aku x de kakak mcm ni.elok kasi patah je jari si erin ni.xyah dok taip macam2 sgt.

Tanpa Nama berkata...

kakak dia ni mmg suke buruk2kn org dri dulu lg...kenal sgt ngn dia ni.still xberubah...sedar2 la diri tu yer aimie hazerin...

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat