Rabu, 14 April 2010

SILA SEMAK NAMA PESERTA ATIQAH SWEET GIVEAWAY

kepada semua yang telah join giveaway saya, sila semak nama anda di sebelah...kalau ada dah join, tp nama anda tiada...bagitau saya ASAP ok.. ;-)




PERHATIAN: selepas 2 hari keputusan diumumkan, dan pemenang tidak menuntut hadiah, saya akan buat cabutan lain.. :-)


•.★*... ...*★.• •.★*... ...*★.• •.★*... ...*★.•

19 ulasan:

Zqah Ail berkata...

name saya ada .. terima kasih ! =)

f_aRa_aINa989 berkata...

salam, atiqah...nama xde..sedihnya...=(
bulan 3 dah join contestni..
ni link dia sekali lg..

http://ainasukacontest.blogspot.com/2010/03/atiqah-sweet-giveaway.html

nadya berkata...

ye ada dah nAma....tq ye mlwt blog saya~~~~~~~~~

hrp2 blh tau keputusannye =P

mystory berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mystory berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mystory berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mama zharfan berkata...

ader ;)

cikgadis berkata...

hmm..nama sy?
x ada pun??
huhu

cikgadis

>> http://ceritacikgadis.blogspot.com/2010/04/atiqah-sweet-giveaway.html

CkYnHaShiM berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
CkYnHaShiM berkata...

name sy dh ade la..tq atiqah...

fikaryna berkata...

tq atiqah..saya nampak nama saya..huhu..

Fathiha Zainal berkata...

Wink wonk! Nm sy (Fathiha Zainal) xde.. Huhu..

Fathiha Zainal berkata...

Eh dh ada la.. Sori2. Tak pasan lak td. Hee.. :D

nuraarin-life berkata...

ok, nuraarin ada...

hang_lipur berkata...

cik atiqah...

nama sy takde laa...
tapi awak dah terjah blog saya on 14/4/2010 10.58pm!
http://acitnadey.blogspot.com/2010/04/atiqah-sweet-giveaway.html

tgk balik ek... thanks!

hang_lipur berkata...

ok dah ada... thanks! tak prasan plk nama tu ade lagi kat bawah2... hehehe

noor afzan berkata...

dah semak, nama saay ada..thanks yea..=)

ummie_mirahaziq berkata...

salam ...name ummie_mirahaziq takder tapi aritu tiqah dh check takper ni my ilnk

http://anakku-een.blogspot.com/2010/03/atiqah-sweet-giveaway-stickey-mood.html

tunoor73 berkata...

nama saya pun dah ada...tq....tiqah...

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat