Isnin, 26 April 2010

I'm addicted to a new game!

sekarang kan tengah final..
saya yang sedia pemalas, time final ni la nak main game banyak2... :-p

sekarang ni addict dengan treasure isle pulak..

tadaaa...ini dia!

tengok...inilah pulau saya...tapi saya tak pandai hias...buruk je..ada tak student ID nak tlg saya hiaskan pulau saya ni..





lepas kite godek2 pulau kite, kite pun pergilah travel...cari pulau kosong.. :-)





singgah kat mana2 pulau..lepas tu kite pergi gali lubang, nak cari treasure...setiap treasure tu, mengandungi bahan2 kat tepi tu...cthnya yg gambar penyu, saya baru jumpa 4 treasure...bila cukup 5, kite blh redeem untuk gold.. :-) dan setiap lubang yg kite gali, kita akan jumpa treasure, fruits utk energy, gold dan mcm2.. :-)



oklah, kat sini dulu...kalau sape2 yg main ni, addlah saya sebagai neighbour.. ;-)

•.★*... ...*★.• •.★*... ...*★.• •.★*... ...*★.•

3 ulasan:

beLLa berkata...

kte baru men cket je game tu taw..game2 kat fb tuh cepat teraddicted ouh..;p

mira berkata...

XSXP!!

-atiQah- berkata...

bella: main cket lama2 terus nak main byk2..hehehe..


mira: jangan jeles...mira pun XSXP wat XSXP tuh..hehehehe.. :-p

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat