Rabu, 21 April 2010

saya sangat-sangat-sangat sedih!

ok, saya tau...tajuk sangat over! :-p


kesedihan pertama:
hari ni test ECO 560...tak sempat masa...terus burn 10 markah...sayang! dah la carry mark utk subjek ni sgt2 ok...Alhamdulillah dapat 48/50...nak target A, sekarang rasa mcm xde harapan je.. :-(

kesedihan kedua:
Mr. Alien bagi saya kesedihan ni...waaa...
dia cakap, semester ni cuti dia ditarik balik...dia tak ada cuti..
dia baru je berjanji, nak bawak saya jalan2, nak pegi pantai, nak pegi pasar malam..
dah la sem ni kami byk yg selisih faham..selalunya bila jumpa oklah..
tp ni langsung tak dapat jumpa..dia balik kelantan pun hanya untuk praktikal di Tanah Merah 2minggu..
lepas tu terus masuk sem baru.. T_T


kesedihan ketiga:
berkaitan dengan Mr Alien lagi...
dia dah janji nak pegi konvo saya..
tp disebabkan tiba2 cuti dia ditarik, tak dapat nak pergi..
sedih sangat2...nasib baik umi dgn abah takde tak jadi pergi mcm tu..
siap kene cancel hotel yg umi abah tempah lagi.. :-(
huuu..nanti sape nak bagi bunga kat saya? (gediks) kawan2 perempuanku, yg membaca blog ini..dengarlah luahan suara hati kawanmu ini.. :-p
terutama mira, iena, alaya, suya, eili, diha, zati..hehehe.. ;-)
pastu, sape nak teman sy pegi shopping hadiah untuk kawan2? (gedik lagi)
sape yg nak teman saya beli kasut utk konvo tuh? (lagi2 gedik)


hehehehe....ok2...dah, habis sudah gedik saya.. :-p


sem ni xdapat la awak nak mkn mcm ni kan? :-p


•.★*... ...*★.• •.★*... ...*★.• •.★*... ...*★.•

4 ulasan:

fikaryna berkata...

atiqah ni manja jer..jgn sedih2 tau dik..lalui jer..nanti ada masa spend dua2 jer ngan yg tersayang tuh..

me suya berkata...

siannyer kat kj..bila kj konvo?? suya pon proktikal..lau x musti suya da bw kj g supim..hehehe.. kj info2 k..no lama lagik kan..suya jrg bloggng skun ni.. nk exam,pas abes exam plop g keje..haiii..ngeluh2.. brukband xpg beli lai..arap2 coverage hokew jek kat tmpat keje nt..leyh troz hupdate~ jgn sedih2 k..TAYUNK KJ

maisarah berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mysara berkata...

alalala.. cute je atiqah ne tau.. dah xmo sedih2... encik sayang tu ade hal.. klu x sure dia akn join.. n of coz dia pun sedih pasal xdpt join buah hati dia... nnt ada time spend time puas2 tau.

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat