Sabtu, 19 Disember 2009

peserta giveaway "ATIQAH 2009 GIVEAWAY"

husna
fatihah
kak ngah
wira TLC
miera
ratu salju
huda
mama darwisya
anin
atiqah
mama auni
lisa khusairi
nea flerida
nissa-elhumaira
iyya
ummie mirahaziq
ibu haikal
suehann
chanana
mama balqis
syazana
ieda
iema
ira
intan nurul fateha
yaya
cik cimi
tiha
monica
kak ikin
cmah
nafiraa
hana
dila
izan
mama azie
nurul nordin
mama aqish
MRS. K
zai kulim
salmal
suzie
akma
fanaqila
sya
em's family
mama izzya
cik fasha
miss lina
cik gadis
syakila
nur afzan
mama zharfan
ogy
juniza
inasepi
inahasan
izan cute
taufidris
segalanya ku terima

terima kasih kepada semua yang sudi sertai giveaway saya ni.. :-) kalau sesiapa yang dah sertai, tapi saya lupa nak letak nama, sila inform ye.. :-)


juga kepada yang telah sertai dan follow saya, jika saya masih belum jadi follower anda, sila beritahu saya.. :-)


keputusan akan diumumkan pada 21 disember 2009


.•°¤*(¯`°´¯)*¤°•. .•°¤*(¯`°´¯)*¤°•.

jangan lupa sertai contest hidup berani untuk gagal di sini.
terima kasih!




7 ulasan:

CikGadis berkata...

ala...
nma sy xda. sy xsmpat ker?
uwaaaa
sdey nyer.. sob3

-atiQah- berkata...

eh..sempat lagi.. :-) cuma saya tak update lagi..hehe
maaf ye cikgadis.. :-)

Dila berkata...

hope dpt menang.. ^^
suke tgk hadiah tu.. makin hari tengok makin eager je.. rase macam nak makan2 je gambar hadiah tu..

syakila berkata...

alamak nama akak takder ler..

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2009/12/atiqah-2009-giveaway.html

-atiQah- berkata...

dila: insyaAllah.. :-) hrp2 random.org pilih nama dila.. :-)

syakila: akak..saya dah masukkan..

taufidris berkata...

bro punyer takder pun.??

segalanyer kuterima... berkata...

ok atiqah..sekrg dah lulus sila check kembali...

http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2009/12/atiqah-2009-giveaway.html

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat