Khamis, 3 Disember 2009

Intan's birthday contest

εїз •(¯`•¸•´¯)`•.¸εїз¸.•´´• ღ ღ •``• .¸εїз¸.•´(¯`•¸•´¯)• εїз

.syarat-syarat

1) .korang mesti follower blog i .yang belum follow tuh, boleh lah follow .tapi kalau tak nak follow tak apa .tak paksa pun .tapi tak boleh lah masuk contest ni ;)
~done!
2) .korang mesti letak link blog i dekat bloglist korang
~done!
3) .korang mesti letak banner contest kat bawah n dekat sidebar korang
~done!


.cara-cara

baca di sini


1) pendapat tentang blog sis intan nurul fateha

Bagi saya, blog sis intan amat best! bukan bodek ni, tapi memang tersangat best.. sebenarnya bodek sikit-sikit hehe..pertama kali masuk, dan baca..terus jatuh cinta.. sis intan guna ubat pengasih apa ni?? :-p apa yang sis intan tulis, mcm meresap kat jiwa..chewah! maksudnya, apa yang dia tulis dan bila saya baca, saya rasa macam sis intan tgh bercerita face to face dengan saya. :-)

blog sis intan juga sedap mata memandang...amat comel mcm tuan dia! *bodek lagi* warna yang digunakan amat soft, sehinggakan langsung tak ada perasaan serabut bila membaca dalam blog sis intan. susun atur dan gambar2 yang digunakan amat comelllll..sehinggakan setiap kali saya masuk blog sis intan, saya rasa geram bila tgk blog sendiri yang tak comel..pastu berangan2 nak ada blog yang comel mcm blog sis intan.

tak percaya blog sis intan comel? tgk dibawah:


tgk header blog sis intan, comel kan, kan, kan???

MyEm0.Com

ni salah satu perkara yang diisi di sidebar blog sis intan, sangatttt comel!! tulisan warna warni yang digunakan, amat memikat hati..hehe.. :-D

MyEm0.Com
yang ni lagi comel!! footer blog sis intan...tgk anak panah pink tu, comel sgt! daripada older post jadi anak panah pink..copyright tu lagi comel...mcm mana la sis intan belajar buat benda2 mcm ni..jeles..jeles..

MyEm0.Com


selain itu, blog sis intan juga amat menarik perhatian saya melalui gambar2 yang dipost di dalam entri dan side-bar sis intan..saya tak pandai nak edit gambar, bila tgk gambar2 dlm blog sis intan, saya sekali lagi jatuh cinta..hehe..cantik! saya suka tgk..tak kiralah gambar yang di cari atau gambar sendiri, semuanya comel2 dan cute2..

gambar kepunyaan sis intan - comel kan sis intan edit? tak melampau dan cantik..nice!
gambar oleh pak cik google - cutenya..semua gambar2 yg sis intan cari cute2..tak caye masuk blog ni sekarang!


Sis intan jugak selalu update blog..dalam sehari mesti lebih dari satu entri..menyebabkan blog dia akan selalu ada pengunjung.. :-) tak mcm saya, yang pemalas.. :-p heehe.. dan saya jugak dalam sehari mesti akan masuk blog sis intan 2,3 kali, walaupun tak tinggalkan jejak.. :-D



2) Entri paling best dlm blog sis intan

Sebenarnya baanyaaaaaaaakkkkkk sangat entri yang best dlm blog sis intan..sehinggakan saya tak tau nak pilih entri paling best yang mana satu..

jadi, disebabkan terpaksa jugak pilih, saya pilih jugak entri ni... bila baca entri ni, buat saya senyum sorang2...comel sgt Chacha! dan angah dia tak dapat menandingi kecomelan chacha suka sangat baca tentang chacha yang banyak cakap...rasa mcm nak pegi jumpa chacha pastu cubit2..hehe..

gelak sorang2 bila baca chacha panggil kesayangan sis intan dengan panggilan "b"..siap nak tgk gambar lagi..hehehe..pastu bila sis intan tulis, "sebenarnye b tuh boyfriend i ke boyfriend dia? .dieorang skandal ke ha??? T__T" lagilah besar gelak saya nih..hehe.. :-p

suka baca tentang chacha yang bahasakan diri saya awak..dah la cakap tunggang langgang..hehe..pastu, bila dengar video chacha cakap dalam entri ni, lagilah rasa geram dengan kecomelan chacha.. :-D

selain tu, sis intan juga ada menyediakan tutorial-tutorial untuk mencantikkan blog.. :-D dulu, blog saya yang tak ada apa2 dan buruk gila, sekarang sudah bertukar kepada sedikit comel..hehe..banyak tutorial yang amat menarik perhatian saya, terutama tutorial 3 column, tutorial scroll box, tutorial favicon comel, tutorial shoutmix emoticons dan macam-macam lagi..

dulu, saya tak pandai nak buat:

macam ni

dan

macam ni

tapi sekarang dah pandai hasil dari tutorial sis intan.. :-)


3) kenapa saya suka sis intan

hehehe...walaupun sis intan suruh abaikan, saya tetap nak jawab.. sebenarnya nak bodek untuk dapat markah lebih saya suka sis intan kerana......
~sis intan baik!
~sis intan comel!
~sis intan tak kedekut ilmu!
~sis intan tak sombong!

hehehe..sis intan mmg comel, cantik, menarik, tertarik kau memang da bomb, sis intan selain dari comel, dia tersangatt baik! walaupun saya tak kenal rapat dgn sis intan, tp memang terserlah kebaikan sis intan tuh..saya kenal sis intan dan blog dia melalui kawan sekolah saya fasyareena.. saya tanya iena mcm mana nak buat 3 column layout, iena suruh saya masuk blog sis intan..


sis intan bersama keluarga yang gojes!


melalui situ, saya kenal sis intan dan blognya.. :-) ada satu kali saya tanya tentang mcm mana nak edit gambar, sis intan terus suruh saya add ym dia...memang tersangattttt baik! hehe..saya tanya apa2 semua sis intan jawab..walaupun sis intan tak kenal saya, sis intan layan saya dengan amat ok..sis intan baik kan? baik kan?? :-D



kecik dan sis intan? bilalah saya nak dapat badan mcm tu.. T_T


selain tu, melalui blog sis intan, saya tahu sis intan seorg yang sedikit sensitif~sama mcm saya...tp saya sensitif banyak! hehe..sis, orang yang lahir bulan disember ni memang mcm tu kot.. :-p


sis intan akan mula pakai tudung bulan Januari ni..hehe..teruskan usaha sis intan! sis intan nampak lebih manis bila bertudung..lebih2 lagi muka sis intan memang amat sesuai pakai shawls! :-D


kata2 sis intan kadang2 menyerupai apa yang ada dalam hati saya, tapi tak dpt luahkan..contohnya entri ni..melalui entri ni, saya dapat tunjukkan kepada mr. alien apa yang ada dlm hati saya..hehe.. :-p

MyEm0.Com


akhir kata, maafkan saya kalau sis intan tak berkenan dengan post saya kali ni...hehe..first time masuk contest nih..dah la tak kreatif, ayat tunggang langgang! hish! terima kasih~~~ :-D

εїз •(¯`•¸•´¯)`•.¸εїз¸.•´´• ღ ღ •``• .¸εїз¸.•´(¯`•¸•´¯)• εїз


jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat