Selasa, 29 Disember 2009

Jika saya mempunyai ladang

walaupun sebelum ni saya pernah meroyan dan merepek tentang bakat segala, tapi saya cuba jugak untuk menghias kebun saya di farmville.. :-D

walaupun tak ada bakat, harus pura-pura berbakat dan yakin dengan hasil tangan sendiri bahawa yang sendiri buat adalah paling cantik..

jika saya ada ladang sendiri:

saya mesti akan buat candy park mcm ni...pastu ramai2 org akan datang dan letak hadiah bwh pokok krismas tuh..hehe..saya sukaaa hadiah! :-p


pastu sebelah candy park, saya akan buat snow park mcm ni..masuk rehat dalam iglu yang sejuk ;-)


kemudian saya akan buat rumah-rumah ladang..rumah-rumah ni harus buat tinggi sikit..hehe..barulah kalau binatang-binatang terlepas tak merosakkan rumah.. ;-)


kemudian mesti ada perhiasan di depan pintu masuk rumah-rumah ladang...sila beritahu saya bahawa anda nampak ini ialah bunga tulip bukan seperti makhluk asing yang sedang mendepakan tangan..


saya juga mesti buat tanda nama saya...awww...glemer u!


akhir sekali, inilah rupa ladang yang telah direka oleh saya..walaupun bersungguh2 pura-pura bahawa saya ada bakat, tapi ianya tetap nampak hodoh T_T

oklah, bye! selepas ini kita ke restoran idaman pula! hehe..


•.★*... ...*★.• •.★*... ...*★.• •.★*... ...*★.•

terima kasih kerana membaca entri di INI CERITA ATIQAH
jangan lupa untuk sertai contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL
=)

4 ulasan:

CikGadis berkata...

cntek nyer ladang de.. =) jeles jeles..

naqiah berkata...

cantek2~
i l0ike bebeh~
:)

-atiQah- berkata...

cikgadis:
hehe..tak cantik tu..buruk semcm je..hehe.. :-p

-atiQah- berkata...

naqiah:
buatlah ladang jgk naqiah..hehe..

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat