Ahad, 6 Disember 2009

HELLO KITTY COMEL!

εїз •(¯`•¸•´¯)`•.¸εїз¸.•´´• ღ ღ •``• .¸εїз¸.•´(¯`•¸•´¯)• εїз

setiap orang mesti ada kartun kegemaran kan? dan kartun kegemaran saya ialah, HELLO KITTY...

HELLO KITTY memang comel! dan ianya nampak lebih comel bila mr. alien cakap dia pun meminati HELLO KITTY.. :-D

sekarang kalau jumpa apa2 yang ada rupa HELLO KITTY, mesti saya nak beli...walaupun sticker yang sesuai untuk kanak-kanak 3 tahun pun saya beli.. hehe..




HELLO KITTY adalah kartun yang tidak asing lagi diperingkat antarabangsa..dan jenamanya juga tinggi nilainya... :-)

setelah menggunakan khidmat pakcik google untuk mencari gambar HELLO KITTY, saya jumpa beberapa barangan HELLO KITTY yang amat comel dan teringin sangat nak memilikinya... :-p jommmm...kita lihat barangan-barangan tersebut!


toaster hello kitty...roti yang dibakar akan ada corak hello kitty...SANGAT COMEL! kalau ada toaster ni, mesti hari-hari bakar roti..tapi tak makan atau sapukan jam sebab sayang sangat dengan corak comel hello kitty tuh..



COMELNYA jam loceng HELLO KITTY nih...kalau ada jam ni, mesti akan bangun awal pagi tiap-tiap hari.. *alasan*



yang ni lagiiiiiiiiiilah COMEL! kamera Hello Kitty...bestnya kalau ada satu..mesti saya dapat ambil gambar dengan cantik.. *alasan*



peti sejuk mini...COMEL sangat-sangat...kalau bawa peti sejuk ni ke rumah sewa semester depan, mesti saya akan mengurangkan makan, sebab peti sejuk ni tersangat comel, takut cepat rosak dan buruk, jadi mesti simpan sikit sahaja makanan..dengan itu dapat kuruskan badan.. *alasan*


kad VISA Hello Kitty....comel sangat2! kalau ada tentu bila kerja dah apply..hehe..


dvd player hello kitty...COMEL! kalau ada dvd player ni, mesti akan tgk dvd hari-hari walaupun sekarang dah jarang tgk dvd.. ;-)


kalau ada sofa ni kat rumah, tido atas ni pun takpe..tak perlu katil..hehe.. :-p


yang ni lagilah COMEL! TERSANGAT COMEL! dgn blink2..comel sgt2..ehem-ehem, ada sape2 nak bagi hadiah laptop ni kat saya tak? :-p


walaupun saya tak pandai bawak motor atau skuter, tapi kalau ada skuter secomel ni saya saggup belajar!


emmm..nak modified kereta biar jadi COMEL mcm ni...menarik perhatian tak? hehe.. :-D




Kalau tak dapat kereta di atas, kereta ni lagi ok..hehe..tgk seatnya, comelnya sarung hello kitty..


nak buat bilik anak dalam 10 tahun akan datang macam ni...kalau buat bilik sendiri boleh?? haha..


air asia tak nak buat kapal terbang macam ni ke? hehe..COMEL!



nak pakai gaun macam ni masa kahwin...boleh?? hehe.. :-p

.•°¤*(¯`°´¯)*¤°•. .•°¤*(¯`°´¯)*¤°•.

lepas tengok barang-barang ni, dan hati meronta-ronta nak memiliki brg2 tersebut, saya teruskan carian kepada alat mekap M.A.C HELLO KITTY




COMEL!!!! entah berapa ribu habis kalau beli semua alat mekap mcm kat atas tuh.. :-p

.•°¤*(¯`°´¯)*¤°•. .•°¤*(¯`°´¯)*¤°•.

kemudian saya teruskan carian kepada barang kemas rekaan KIMORA LEE SIMMONS dan HELLO KITTY..




harga paling murah untuk barangan di atas ialah US DOLLAR 1900++...hehe..ada sape2 nak tlg beli untuk saya?? :-p

.•°¤*(¯`°´¯)*¤°•. .•°¤*(¯`°´¯)*¤°•.

tengok, MARIAH CAREY pun sayang HELLO KITTY

kartun kegemaran anda pula mcm mana? (◕‿◕✿)

εїз •(¯`•¸•´¯)`•.¸εїз¸.•´´• ღ ღ •``• .¸εїз¸.•´(¯`•¸•´¯)• εїз

6 ulasan:

Atilia berkata...

kak, klu bole nk sume ea hello kitty.

Isma berkata...

oh..i luvvvvv hello kitty sooo much!!i want lappy...my car pun i nak buat mcm pricess kitty tu..ooo suma la yang ader hello kitty tu i nak :D

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...

.sis suke powerpuff girl ;)

-atiQah- berkata...

liya: mmg liya...kalau boleh nak semua hello kitty...hehe..

isma: hehehe...semua comel kan isma?? jom2 kite buat kereta, bilik mcm tu.. :-D

sis intan: ooo...minat powerpuff girl ye..hehe.. :-D

Nurfathin mumairah berkata...

mai minat apa ya? detektif conan la..
nga sinchan..hehe

Hunny Kitty berkata...

suke semua..hehehe

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat