Selasa, 14 Disember 2010

perubahan

salam semua..

kawan-kawan sekalian nampak tak perubahan pada blog saya?
hehehehe...kalau yg selalu masuk, mesti nampak.. :)

1. saya tukar background
2. saya tukar font tajuk entri
3. saya tukar signature
4. saya letak gambar sebelum tajuk entri
5. gunakan satu column sidebar je

yang saya belum buat:
-tukar font tajuk gadget
-buat header..yg ni susah sgt sbb saya tak pandai. adobe photoshop pun takde. nak buat header simple je. nak letak gambar hello kitty. teha tolong buatttt *sambil kelip2 mata mintak kesian* :p
-nak tukar smiley icon kat shoutmix
-nak tambah gadget2 lain

oklah, ada masa saya buat lagi.. :-) entri tertunggak pun dah byk..
bye!


p/s: seronok buat pai cheese dan lasagna siang td. nanti saya bagi resepi. :)

3 ulasan:

sumpit berkata...

wah dah menarik yer... salam kenal... i folo u yer

baca n3 i kat shoutbox u


| Jemputan untuk menyertai GA | Domain untuk dimenangi |

Ikhlas
- Qalish [Dot] Com -

beLLa berkata...

comel hello kitty! ;)

myXuRa moHd sHukri berkata...

cantik cun melecun lah. hadoi mai siyes xreti buat benda2 ni. Terliur tgk blog org len cantik smpai meleleh2 kt laptop ni terliur sgt tau. hahahaha. comel lah hello kitty.

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat