Khamis, 9 Disember 2010

sein dan nana, juara sehati berdansa 3 bercerai?

tadi masuk blog sis intan, pastu sis ada buat entri pasal video dia dalam oh bulan. jadi tqah pun masuklah oh bulan.



tgk first entri dia, terkejut gila! mmg sehati berdansa ni ada badi org bercerai eh? huhu..suka tgk sein dgn nana ni. kesian anak2 diorg kalau diorg bercerai. dah la anak diorang baru sembuh dari sakit. comel2 anak diorang.

serius terkejut. sbb tak pernah dgr cerita pun diorang ada masalah. tup2 bercerai. semua artis2 yg bercerai ni dalam sehati berdansa romantik habis. mmg xnampak langsung mcm ada masalah. artis2 yg masuk sehati berdansa yang dah bercerai:

-atilia
-sein
-rina
-radhi
-anne ngasri
-lagi?

seriau dengar orang bercerai. sape la yang nak bercerai kan? :-(

•.★*... ...*★.• •.★*... ...*★.• •.★*... ...*★.•

2 ulasan:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

ouch, iye ke??
baru taw ni.., huhuhuh.. :P

me suya berkata...

dah cam biasa sgt dgr artis cerai berai..so tak take part pun.. heeeeeeee

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat