Ahad, 5 Disember 2010

komen sepet dan hanis zalikha follow twitter saya

pasal ni pun nak kecoh ke? hikhik..bolehlah..sekali sekala je saya nak kecoh mengecoh..takpe kan? hahaha..

gembiraaa sangat bila blogger yang kita minat, bagi respon kat kita. hehehe..walaupun diorang bukan artis, saya gembira dan terharu sangat! hehe...sbb saya lagi suka blogger2 yang popular ni dari artis..hehe..

1. komen dari sepet:



tak tau la kenapa saya memang suka sangat baca blog sepet ni. sangat2 suka. hari2 mesti bukak. mesti baca. bukan stakat blog peribadi. blog sepetshop pun saya akan bukak hari2. hehehe. sampaikan roomate pun cakap, "tak hbs2 dgn sepet"..saya pun jwb, "mestilah..tak akan habis" hehehe...adik pun selalu tanya, "kenapa kakak bukak blog ni sokmo?" :p

terharuuuu bila sepet komen ni..hehe..malu bila blogger hebat masuk blog kita ni.. :">

zack-u, thanks for the comment.. :) tringin nak jumpa zack-u, tapi kalau jumpa mesti saya senyapppp je..sebab saya pemalu..hikhik.. :p



2. hanis zalikha follow my twitter..



dah lama dah hanis follow sebenarnya. tapi baru terasa nak buat entri. blog hanis zalikha ni pun saya akan bukak hari2. takde update pun tetap bukak. bukan saya je kan, mesti korang pun mcm tu. hehe. blog hanis ni saya baca sejak dari tahun 2008 lagi. dah dua tahun. dulu2 sanggup sewa broadband nak baca blog hanis. T_T tengah2 mlm lepas study pun pinjam laptop orang baca blog hanis. pastu promote kan semua kawan2 suruh baca blog hanis jugak. hehe. korang perasan tak, penulisan hanis menunjukkan dia semakin matang kan? dari setahun ke setahun, memang nampak bezanya..


ok, dah habis dah segmen bangga. bye!

•.★*... ...*★.• •.★*... ...*★.• •.★*... ...*★.•

3 ulasan:

Ain Zulaikha berkata...

wahhh untung la dia :)

εїз Cik Fasya εїз berkata...

hehe..sepet pn pernah gak komen kt blog ore skali..suka3!

meh tqah kte g cheras..meh ore bwk..;p

sepet tu sebaya ngn kite la deh?

sepet a.k.a zack_u berkata...

Eh dah dua tahun berlalu baru tau...oooo...hehehehe! Kite sebaya kann. =P

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat