Sabtu, 3 Oktober 2009

salam terakhir yang indah!

tajuk mcm seksa je..nampak sgt tak suka.. :p hehehe...sebenarnya salam terakhir saya itu adalah utk unit pemakanan dan dietetik HUSM...hari Khamis lepas, kami berempat, pelajar uitm kembali ke HUSM untuk memberi sedikit cenderamata kepada semua yang telah mengajar kami selama kami di situ.. :-)


yang menjadikan salam terakhir ini indah:

~ tak perlu nak mengadap muka yang paling saya tak suka..hehe..bertambah indah sebab khamis lepas dia tak ada.. :p

~ selesainya praktikal ni, bermakna saya telah menghabiskan satu tugasn untuk semester ni, tinggal lagi report dan presentation.. :-)

~ tak perlu nak buat kerja lagi dah...hahaha..saya seorang yang pemalas.. :p


yang menjadikan salam terakhir ni tidak indah:

~ perlu berpisah dengan kakak2 dan ibu2 yang baik..cth: kak lah, kak sue, kakak ribena, ma mislia, ma dan kakak2 yang lain.. :-(

~ dah tak dapat nak timba pengalaman, dan dah susah untuk dapat pengalaman mcm ni..dah tak dapat nak guna mesin2 mcm trayline.. :-(

~ dah tak dapat nak bergurau2, dating, tukar2 cerita dengan mai, nurul, faz sebab sekarang ni semua sedang siapkan report kat rumah.. :-(


jom....kite tgk2 gambar yg sempat diambil.. ;-)



frame gambar untuk 6 org bos

frame gambar untuk ketua bos..





hadiah-hadiah yang dibeli untuk pihak HUSM..


saya dan nurul ke bandar 2 hari berturut2 untuk membeli hadiah2 ni..hehe..pening nak cari hadiah apa yg sesuai..last2 beli bunga berbingkai untuk bahagian penyediaan dan sajian, frame gambar + gambar untuk ketujuh2 bos di dalam kedua2 bahagian..

kemudian, selepas selesai urusan pembahagian cenderahati, saya dan kawan2, dan juga madihah kawan sekolah menengah saya, keluar ke bandar..sebelum ke bandar, harus bergambar kenangan dulu... :p












gambar kenangan di taman HUSM


sempat bergambar di dalam kereta kerana jalan sesak..




eiiiii...geram dengan si bulat yang bertudung ungu..semakin hari semakin bulat!!!


ok, di sini sahaja laporan untuk hari ni....babai!




mykata2: baru belajar buat scroll box, tapi tak menjadi kan?? nape gambar tu xjadi kat tengah?

9 ulasan:

imHepPie berkata...

siapla..kena wat report pasni..hik3..

mira berkata...

bkpo gmbr dio jd g2? xbest la tgk..huhu

-atiQah- berkata...

mimie: hahahaha...mmg tgh gabra xtau mcm mana nak wat report, tp skarang ni msh lagi boleh main game..

mira: oghe wat gitu sbb xse entri ni panje jelo...ooo, xbest eh...nanti smula2 oghe xwat doh...padahal buleh ejas saiz scroll box tu, tp oghe xpandai..

sue_pinky berkata...

wah..msti seronok kn dh hbs..
btw slm singgah..

-atiQah- berkata...

sue_pinky: selamat datang..nape saya nak masuk blog awak tp xdpt ye? :-)

teha berkata...

waa..semangtnye korg siap bg cenderamata lg..terharunya..hehe
wah mai n nurul tu pakai baju raya ke..lawa baju raya nurul!

-atiQah- berkata...

a'ah..semua pakai baju raya teha..hehehe..
baju raya nurul mmg lawa! :-)

bagi cenderamata tu mcm budaya kat sini teha..sbb kat usm tu mcm2 benda dari student2 lepas..mcm cermin, jam dan sbgainya.. :-)

husna berkata...

dah habis praktikal ke.....

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. berkata...

salam....wah best la dah hbs praktikal.

mcm ne nak wat scroll box tue?

ajar kina.

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat