Rabu, 14 Oktober 2009

Mama Tisya Duit Raya Gateaway

*ini adalah sticky mode sehingga 14 Oktober, jika anda ingin lihat post terbaru, sila scroll ke bawah, terima kasih....... :-)


semasa saya jalan2 melawat blog-blog yang saya sudah follow, saya telah berjumpa dengan satu peraduan Mama Tisya Duit Raya Giveaway

saya, yang sebelum ni tak pernah menyertai mana2 peraduan, tiba2 jadi bersemangat dan tanpa berlengah2 buat entri ni.. :-p

syarat-syaratnya amat mudah:

  1. Terbuka kepada smua blogger
  2. Buat 1 entry & pastikan STICKY MODE smp 14 oktober 2009
  3. MamaTisya Duit Raya Giveaway (hanya tajuk ini yg diterima)
  4. Add banner di atas di sidebar blog anda
  5. Pastikan ada link MamaTisya (no link back will be disqualified)
  6. Seramai 5 org blogger bertuah akan dipilih melalui RANDOM ORG
  7. Sila tinggalkn nama & email anda di cni
  8. hanya yang memenuhi syarat-syarat ini sahaja yg akan layak
  9. Keputusan akan diumumkan secepat yg mungkin
  10. Duit raya tersebut akan di bank-in trus ke akaun bank anda nanti

jadi kawan2, apa lagi....marilah kita sama2 menyertai peraduan ini...marilah mari, kite mendapatkan duit raye.. :-D jadi, apalagi, silalah jenguk blog Mama Tisya Duit Raya Giveaway..

7 ulasan:

J@J@ / Bini The Rock berkata...

semoga berjaya memperolehi wang tersebut ye dek!

nak letak banner kat side bar ke??

cam biasa..cari 'picture' dlm senarai gadget...browse je la gambar duit yg sama dlm N3 ni. dan jgn lupa letak kan link http://mamatisya.blogspot.com/2009/10/mamatisya-duit-raya-giveaway.html

semoga berjaya!

zaiMi berkata...

gudluck.. :)

imHepPie berkata...

alaa xkenal pon mesti nnti dia x pilih wuuuu...

-atiQah- berkata...

hehehehehehe...cubalah mimie.. :-)
kite pun xknal sgt, mmg follower dia, tp bkn msk selalu sbb xsempat..

mimie cubalah ye..

zaimi: hehehe...thanks tau..

yoro okino berkata...

huhuhu
good luck

Chanana Syaz berkata...

woohhhhhh best2 nak nak duittt rayeeee :D

Putra Al-Maliki berkata...

xdapatlah saya join.. contest dah datam..huhu...

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat