Sabtu, 13 Jun 2009

masak-masak: puding triffle


jom! kita ke dapur untuk masak2 puding triffle..

untuk maklumat lanjut, sila klik di sini >>> MORE

p/s: sebenarnya saya baru shj post entri asal ttg puding triffle ni, tapi saya telah drafnya bberapa hari lalu..jadi entri asalnya berada di bwh entri keputusan peperiksaan uitm dan juga wanita tidak cantik juga mempunyai perasaan..

11 ulasan:

Fadhlah berkata...

sedapnya..

iqafi berkata...

wah tiqahhhh..betuah sape dpt tiqah ni..hihi

░♥si lampu neon♥░ berkata...

heh aku penah gak wat sedap gak huhuu

-atiQah- berkata...

fadhlah: cikgu...jemputlah rasa :-p

iqafi: hehehe..baca komen iqa dgn senyum malu2 n gedik.. :-p sape2 yg dpt iqa pun untung...iqa pun pandai msk kan? siap ada blog khas memasak.. ;-)

neo: a'ah kan neo...puding triffle ni sedap.. :-)

Bonbon Chaud berkata...

look yummy...
ish...terliur tau.
knp x antar sni?
share lh...hehe...

-atiQah- berkata...

hehehehe...blh2..nanti kite hantarkan ye..
tp melalui email je lah.. :-p

hehehe...gurau2 je..

Fadhlina Budiman berkata...

wah!sedap seyyy

Sweet_Lolita berkata...

sedapnye..tlg wt kn utk sy? hehe :)[ske2 at ak je!]

wanhaz_fani berkata...

aspe pmbn2 am lam gmbr 2 k.tqh???
cam knal jerr!!
sdp dok k.tqh wk sdp x??

-atiQah- berkata...

adik ja..mestilah sedap hok oghe wat nih..hahaha...pembantu am oghe tu mmg ada di mana2 bila oghe perlukan bantuan..hehe..

adik ja...cpt2lah update blog!

Tanpa Nama berkata...

membaca seluruh blog, cukup bagus

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat