Rabu, 3 Jun 2009

si comel yang comel (^_^)v

2 hari lepas, anak angkat umi, kak farah atau dipanggil pa'ah dtg..

dia dtg bersama suami dan anaknya yg berumur 8 bulan..

cepat betul masa berlalu..last skali tqah jumpa dia masa tu dia msh anak dara..

sekarang dah ada anak..

dan yg bestnya, anaknya yg bernama Aufa mmg sgt comel..comel sgt2..seronok main dgn dia..Aufa tu asyik berbunyi dan gelak je mulut dia..mcm dia nak borak2 dgn kita..

dan hari itu, umi dgn senang hatinya dia mengaku tlh menjadi nenek..jom, kita zoom keterujaan umi yang telah mencapai pangkat nenek..zaaassss..








p/s: maaf ya...background tersgt cantik.. ;-p

5 ulasan:

she_mah berkata...

comelnye..
tp 3 gmbr last tu muke die cam same je,xberubah...hehe

anNaqia berkata...

tomei2~

~Firsya~ berkata...

alalalalal,comelnye dak kenit tue....mmmuuuahhh

beliamuda berkata...

comelnya dak tue.. hehe~~

-atiQah- berkata...

hehehehe...mmg comel..
rasa mcm nak pegi perak je, nak pegi rmh kak pa'ah nak main dgn aufa ni..

bdk tu mmg cerdik sgt..kecik2 pun dah nampak kecerdikannya tu.. ;-)

bila la dpt jumpa aufa ni lg...mgkin bila lain kali jumpa dia dah besar.. :-(

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat