Jumaat, 23 September 2011

UK: Ingin ke sana sekali lagi.


 ingin ke bandar Leicester sekali lagi.

ingin nak window shopping di High Cross, masuk jalan-jalan dan tengok-tengok di Marks & Spencer, membeli-belah di Primark, mencuba pelbagai jenis perfume di Boots, mmeborong coklat kinder bueno di kedai 1 pound, minum Hazelnut Hot Chocolate di Starbucks dan membeli fries di kiosk kecil di tengah-tengah bandar.




ingin jalan-jalan di kawasan Leicester sekali lagi.

ingin ke Spinney Hill, ASDA, University of Leicester, Charity Shop dan tempat-tempat lain yang abang bawa semasa di Leicester, terutama kedai top-up yang hanya 5 minit berjalan kaki dari rumah abang. :P 





 ingin ke Manchester sekali lagi.

ingin berjalan-jalan ke stadium Manchester United sekali lagi. hari tu, ada masalah yang melanda, tak dapat nak pergi ke stadium Manchester pada siang hari. hari dah malam, jadi cuma singgah dan ambil gambar saje. 





ingin ke Liverpool sekali lagi.

ingin jalan-jalan di stadium liverpool sekali lagi, kemudian culik Fabregas untuk bawak balik jumpa Mr. Alien. :P 




ohh..juga ingin ke factory outlet di Liverpool. ingin tengok abah dan umi rambang mata kemudian abah borong kasut sehingga 3 pasang. hihihihihi.. :-P




ingin ke London sekali lagi.




ingin jalan-jalan di bandar London sekali lagi. ingin ke tempat-tempat menarik di London sekali lagi. ingin ke Buckingham Palace, ke Parliament, ke Hyde Park, Eye of London, London Tower, London Bridge, Musuem of London dan banyakkk lagi yang kami tak sempat pergi. cuma satu je tempat yang saya dah tak nak pergi, iaitu:




walaupun dapat jumpa ramai kekasih hati di sini, tapi tak perlu ke sana sekali lagi sebab dah pernah jumpa, kan? mesti akan sangattt bosan, dan tiket yang mahal -_-


dan yang paling penting, saya sangat teringin untuk ke sana:

ingin ke rumah abang. 




untuk berjumpa kak min, abang dan rayyan comel! rindu ayyan.. :( tiap2 hari mesti belek2 gambar ayyan. hehehe. ayyan tunggu achik datang ye.. :D



p/s: dah lama entri ni tertangguh. tapi bila baca entri dari blog ini, rasa nak update entri kali ni berkobar-kobar. hikhikhik. :D

bye!



4 ulasan:

Chempaka Sari berkata...

hehe saya masuk stadium tu, siap berlakon jadi pemain dia lagi, lari2 anak dari bilik persalinan ke padang. Tah mana video tu... huhu. Jom g, bape hengget huhu.

Mama Zharfan berkata...

waaaa...entry ni membuatkan me rindu Notts :(

RazFiRa berkata...

hmmmm bestnye.. nak ikot... :(

Teha Nur Fateha berkata...

tqah nak pg lg bln 5 nnt..nk ikut!!! tp xde duit T_T.kan best kalo ada org sponsor..

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat