Selasa, 27 September 2011

pelbagai BE tersusun | terima kasih Nuffnang!



terima kasih Nuffnang! walaupun saya dah lama tak update blog, masih ada BE yang diberikan. dapatlah sikit pendapatan walaupun sangat ciput, rezeki jugak kan.. :)

blog atiqah's blog shop pun selalu dapat BE. tapi blog tu unique views dalam 2,3 orang je sehari. sebab tulah kalau dapat BE, tak pernah dapat melebihi rm1 untuk blog tu. hehehehe. :P

apa-apa pun, terima kasih nuffnang!


3 ulasan:

me suya berkata...

ehem2.. suya tgh tunggu cek sampai rumah.. hehehehe

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

pelik sangat... tp ye la kan mungkin bukan rezeki saya lagi. Saya jarang dapat BE walaupun UV lebih 300-400 sehari... tak pelah saya redha...

Mama Zharfan berkata...

congrats :)

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat