Khamis, 16 Jun 2011

Lagu yang menganggu

Malam ni ada masa sket untuk berblogwalking. hehe. padahal baru berblogwalking ke 5 blog. cantik-cantiklah blog diorang. blog-blog sekarang. jeles saya tau! hehe..


tapi kan..tapi kan..dalam 5 blog yang saya blogwalking tu, byk diorang pasang lagu. tengah elok2 sunyi sepi baca entri-entri dalam blog-blog yang saya jejak, tiba sound laptop saya berbunyi lagu yang bingit bercampur baur. tiba-tiba mood berblogwalking takde. :-( yelah, dah la kuat, bingit, lagu pulak jenis yang tidak diminati. hehe. terus tekan pangkah kat blog orang tu. tak sempat tinggal jejak pun.


jadi, kepada bloggers, saya rasa kalau tak letakkan lagu dalam blog lagi elok. kalau nak letak pun, letak yang boleh pause atau stop. kesian orang macam saya, kadang-kadang tengah syok dengar lagu kegemaran sendiri, tiba-tiba ada lagu lain yang bising bercampur dengan lagu kegemaran kita. hangin kan? :P


saya tahu, kadang-kadang kita nak kongsi minat kita dengan orang lain kan? tapi tak semua orang mempunyai kegemaran macam kita. kadang-kadang yang kita minat tulah yang orang lain benci. :)


BYE!Tiada ulasan:

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat