Rabu, 22 Jun 2011

Gambar perkahwinan dan persandingan Nurul AF2

Sejak beberapa minggu lepas, selalu je orang masuk blog saya dengan keyword:

* Nurul AF2 kahwin
* Gambar perkahwinan Nurul AF2
* Perkahwinan Nurul AF2
* Gambar persandingan Nurul AF2


jadi untuk tidak menghampakan pengnjung-pengunjung blog ini, dipersembahankan.......










dah..cukup 3 keping je..kalau nak lebih, tengok sendiri kat facebook nurul af2, dan juga facebook kawan-kawan nurul.



tapi saya ada satu gambar ekslusif, ketika diorang belum kahwin..khas di dalam blog ini sahaja:



umi menyibuk di tengah-tengah. hehehe.




p/s: suka tengok Nurul time ni. comel je dia, kulit halus je..bagi saya, nurul ni natural beauty..bila mekap tebal-tebal tak secantik dia tak mekap :)


BYE!




3 ulasan:

fasha berkata...

waaa,nurul AF dah kawen....baru tau, ketinggalan betul sy nih =.="

Adiermi O'mida berkata...

tahniah utk nurul af atas prkahwinan yg penuh kontroversi...buang yg keruh ambil yg jernih.

Tanpa Nama berkata...

that guy used to be my classmate.. T_T

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat