Rabu, 5 Disember 2012

NUFFNANG X penyebab malware

Tadi semangat buka blog, nak buat entri baru. memang semangat meninggi, sebab ni dah bulan terakhir. kenangan untuk tahun seterusnya. tak nak la rasa sedih sangat bila bukak blog entri 20 je untuk satu tahun. huhu. 

Tapi bila tekan view blog, terus keluar ni:


gewammmmmm iols tau! terus delete html nuffnang x. nasib baik nuffnang x je yang menyebab malware, bukan iklan nuffnang.


ni kali ketiga blog ni diserang malware. dulu sebab ada url blog, saya letak kat bloglist. blog org tu menyebab malware. terus delete bloglist yang ada. sebab tu lah bloglist yang ada sekarang sikit je. kalau tak dulu memang banyakkk dan panjanggg listnya.


ok dah habis membebel. nanti nak buat lagi entri jalan2. bye!


2 ulasan:

Razfira berkata...

kurang suka pada nuffnangx.. terus buang

Lin Azlina berkata...

sy pun terus buang nuffnangx tu sbb malware...

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat