Sabtu, 6 Ogos 2011

Entry and picture of the day: Khairul Fahmi dan Dahlia Teck

Baru berkesempatan buka blog, pastu buka dashboard, scroll ke bawah...










ramaiiii betul yg buat entri tentang Khairul Fahmi dan Dahlia Teck berpegangan tangan. memang entry and picture of the day lah! :P


p/s: orang Malaysia ni memang suka sangat dengan gosip kan. erkkk..mungkin saya pun termasuk. suka baca gosip2.. :P




6 ulasan:

Chempaka Sari berkata...

hahah! baru nak buat entry macam ni... serius kalah dgn awak. Tapi memang dah awal2 lagi dah janji diri sendiri tak nak buat entry pasal KFCM ni. Bengkek jugak baca benda mcm ni di bulan ramadhan.

Teha Nur Fateha berkata...

fuiiyooo! aww nama kite pn ada.hihihi.... i love gossip! ;p

me suya berkata...

oit2..bergosssssippp..
puasa ni.. suya tumpang baco je lah~

zaRain berkata...

tak abes2 cite fahmi ni kan?sian plak kat dorang..

iejjah berkata...

haha...da agak...mang entry mcm 2 pemes....entry SEO kn.....kte tukang bce jek...mls nk wt entry mcm 2...haha

AYIE berkata...

kesian dua2 pihak

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat