Ahad, 8 November 2009

Negeri Sembilan menang, Kelantan kalah

huiiihhhhh....sebenarnya amat berharap Kelantan menang dlm perlawanan bola sepak Piala Malaysia malam ni, tapi semuanya hancusss... T_T

saya bukanlah peminat fanatik bola, tapi tentulah nak negeri sendiri yang menang kan?? tempat saya dilahirkan, tempat saya dibesarkan..


oklah, tak nak komen panjang...Negeri Sembilan, tahniah..

Kelantan, mmg xde nasib...cuba lagi thn depan.. T_T








mykata2: dah byk kali bukak kat new post, tapi langsung xde idea untuk menulis...pengunjung pun semakin tak nak singgah sbb blog sekarang buruk sgt...dah la memang tak ada bakat untuk menulis, bila semakin tak ada idea ni jadilah semakin tak berbakat...ermmm, ini tanda-tanda penuaankah?? ohhh tidakk!!!

10 ulasan:

IxoR@ berkata...

dah agak negeri sembilan mesti menang...sebab....ada si hensem tuh!!!

siapa? ada la....hihihihi

BeMiE berkata...

susah sgt nk carik idea.. tulis jer cam wat diary.. lg bagus letak gmbar.. heeeehhehe

imHepPie berkata...

aku x bias mana2 coz sokong kedah d ati tpi apsal klantan sgt fanatik sampai bakar2 segala tuh..ilex2 sudah

beliamuda berkata...

kelate kalah.. T_T

-atiQah- berkata...

ixora: sape? adik beradik tu ke?? hehe.. ;-)

bemie: mmg nak buat mcm tu...tp ada ke org nak baca..hehe.. :-p takpe2..nanti saya buat :-) thanks!

mimie: haha..yg tu xtau nak ckp...tp bkn semua org kelantan mcm tu..sesetgh je yg emo... T_T

nifi: meme..kelate kalah.. T_T

zaiMi berkata...

kalah tahun ni je.. tahun dpn ade lg.. hehe

mr.panda berkata...

heh. tahun depan ada lagi kalu KAFA bayar denda. kalu tak, tak de la.

LuVidA^^ berkata...

yeyy n9 mng!

aIsYaH berkata...

tiap plawann itu ada menang kalahnye..
chewaah~hihi

-atiQah- berkata...

haha...betul3... :-D

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat