Rabu, 18 November 2009

selamat menduduki peperiksan SPM

εїз •(¯`•¸•´¯)`•.¸εїз¸.•´´• ღ ღ •``• .¸εїз¸.•´(¯`•¸•´¯)• εїз

Assalamualaikum semua...
saya baru je balik dari negeri di bawah bayu semalam..
mmg percutian yg amat best...hehe...rasa mcm 3 hari tak cukup.. :-p


tak cukup nak membeli belah...padahal duit dah kering kontang...hehehe...
streamyx kat rumah tak boleh guna, tak tau kenapa hujan tiba2 line jadi takde..
kawan2 ada tak yang alami nasib sama? sekarang ni pinjam broadband abah...
waaaa...saya tak boleh hidup tanpa streamyx.. T_T


oleh disebabkan streamyx susah nak guna, kerana di Kelantan sudah 2 hari hujan tak berhenti turun, jadi saya mohon maaf kepada semua yang buat blogwalking di blog saya..
bila keadaan stabil, saya akan kembali menziarahi blog anda...terima kasih.. :-D


KEPADA ADIK,
SELAMAT MENDUDUKI PEPERIKSAAN SPM!!
buat baik2...jangan hanyut mcm kakak ni..
nanti bila dah keluar result, menyesal tak sudah.. T_T

εїз •(¯`•¸•´¯)`•.¸εїз¸.•´´• ღ ღ •``• .¸εїз¸.•´(¯`•¸•´¯)• εїз

4 ulasan:

Rara berkata...

wahh,g mlncong..takde bwk balik pape tuk daku ker? :D

imHepPie berkata...

x aci da pegi sabah xpe2 aku akan menyusul hihi

cik syazni berkata...

xpe2, nnti tenet elok singgah ye..hehe

-atiQah- berkata...

Rara: ada..ada..buat balik gambar2 utk dilihat...hehehe...gurau2 je.. :-D

mimie: pegi tuh bwk duit byk2..utk memborong byk2..hehe..

cik syazni: skarang ni susah internet nak elok.. T_T masa elok ni ziarah sikit2..

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat