Ahad, 1 November 2009

mari..mari...mari...muroh..muroh...muroh..


jom adik abang kakak pak cik mak cik tuan puan encik datuk nenek emak ayah dan sebagainya....silalah ke blog jualan terbaru saya:

http://comelbelaka.blogspot.com

blog saya yang sebelum ni sudah ditukarkan ke link ni.. :-)

jadi, silalah rasa selesa untuk klik ke blog tersebut, tapi masih ada lagi barangan yang belum diupdate...tungguuuu.. :-)


amat hargai dengan segala sokongan anda.. ;-)



p/s: sape2 yang dah masuk blog ni, sila tinggalkan komen kat sini ya...saya janji akan klik nuffnang di blognya setiap kali saya online selama seminggu.. :-)

1 ulasan:

NICK IRFAN berkata...

awk jual barang comel ni 1 brapa hengget? comel2 jer tgk rasa mcm nk mkn plak? hehe... mcm mne nk tempah? cadang nk bg kat bakal awek sy.... hehehehehe

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat