Isnin, 9 November 2009

my blogwalking way!

salam semua.. :-)

saya baru saja belajar cara untuk meningkatkan jumlah klik di nuffnang, iaitu klik yg org lain dan beritahu mereka.. :-)

di sini, saya ingin letakkan link sesiapa yang ingin saya klik nuffnangnya setiap hari..mesti jadi follower saya tau.. ;-)

jadi, apa lagi...tinggalkan link anda..saya akan dtg ke blog anda utk klik2, dan harap anda semua akan membls kunjungan saya..

sekian, terima kasih.. :-)


4 ulasan:

beliamuda berkata...

aish... tak elok la macam tu.. saya tak wat mcm tu pun, still buleh dapat earning dari nuffnang.. kalau kantoi, memang menangis.. not rekemen.. (^_~)v

AzuanBudakPandai berkata...

nak2!! dah klik dah huhu

-atiQah- berkata...

nifi: ya??? mmg xboleh eh mcm ni? huhu..sbb ramai yg buat, sbb tu jd nak buat jgk..lgpun blog saya xpopular..mcm xpandai mcm mana nak popularkan.. T_T

azuan: hehe..baik..

imHepPie berkata...

nak jugak...haha

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat