Selasa, 2 Ogos 2011

siapakah itu kakak hering?



tiba-tiba banyakkk sangat keyword kakak hering dalam carian di blog saya hari ni.
kakahering.blogspot tu yang paling tak tahan tu. hehehehehe..
kesian erin tau..tak baik panggil dia mcm tu..
walaupun saya tak setuju dengan cara dia heboh macam nak bagi satu Malaysia tau dalam twitter, tapi kesian dia dipanggil mcm tu.


tapi kan, kesian pun ada..lawak pun ada..hehehehe.. :P
kesian kat erin dapat nama jolokan mcm tu..tapi lawak sbb ada jugak yang nak google kakak hering tu.




p/s: saya tau kakak hering tu erin berdasarkan panggilan forumers cari.



oh ya, tolong klik sini boleh? terima kasih.. :)


1 ulasan:

myXuRa moHd sHukri berkata...

whoaaa header dia cantik laaaa...beri2 nais..hehehe maaf komen tak relate dgn entry pulak. Selamat berpose tqah!

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat