Sabtu, 6 November 2010

Hello Kitty Cake

maaf semua..mesti bosan dengan cerita hello kitty, hello kitty, hello kitty...saya memang dalam mood hello kitty sekarang. semua barang nak beli yang hello kitty je. kalau search gambar2 pun nak tengok hello kitty je..hehe..

nak update cepat-cepat. sbb charger laptop tertinggal kat rumah. nasib baik ada housemate yang charger sama..pinjam kejap..hehe.. :)






comel!

comel kuasa dua


comel kuasa tiga


comel kuasa empat


comel gila!

•.★*... ...*★.• •.★*... ...*★.• •.★*... ...*★.•

2 ulasan:

me suya berkata...

crazy for hello kitty xhabes lagi eyh.. adeyh KJ KJ!!!!simpan duet untuk akwen laaaa

Dia.Honey berkata...

nice ..semua nice....ai skang ngah hunting for the best baker untuk kek hello kitty or at least ai nak beli figures DD & HK untuk letak atas my fondant wedding kek nanti...tapi...susahnyerrrrr nk carik semua tu

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat