Isnin, 3 Oktober 2011

Buy MAD voucher: 15 biji MACARON cuma RM15.

semalam check email, jumpa deal ni:



cuma RM 15 untuk 15 biji? murah betul! selalunya kalau tgk bakers lain jual online pun dalam RM2 satu. ada yang RM3.50 satu.



saya pernah jugak try buat, jadi fail terus. langsung tak menjadi. hahahaha!

pastu pernah jugak makan kat LCCT, tak sedap. :( satu biji rm2.30 kalau tak silap.




jadi bila jumpa deal yg RM15 untuk 15 biji, sangat murah kan? :)




kawan-kawan, apa lagi? jom ikut langkah saya. beli voucher di atas. hehehehe.

cuma tinggal 6 hari je lagi.




3 ulasan:

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! berkata...

khamis ni kawan2 saya g spa kat setapak, beli vouche kat milk a deal, murah gila RM29 je.

Tanpa Nama berkata...

dah buat payment..tapi knp yek..takde pun voucher dalam mystuff tu..camne nak redeem nanti?

-atiQah- berkata...

Tanpa Nama:
masa nak beli tu, kena isi details kan? ada isi email kan? cuba check dlm email. sebab yg saya punya, reference number masuk dalam email.

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat