Selasa, 10 Mei 2011

Hello Kitty Edition: Clip papers

bila nak study, perlulah ada sesuatu yang comel, untuk lagi bersemangat..hehehehe..sebab tulah sejak kecil buku teks kita berwarna warni, untuk lagi bersemangat..


alasan je sebenarnya tu, padahal kalau malas datanglah segala benda comel pun mesti tak bersemangat jugak.. -_-"


masa study QMT dan Finance hari memang bersemangat betul, sebabnya ada ni:


comel




comel kuasa dua..



comellllllll kannn??? :D memang bersemangat time belajar QMT dan Finance, sbb dapat susun elok2 antara nota, assignment dan test...hehehehe.. (sebenarnya bersemangat sbb saya minat 2 subjek ni)


ini ole-ole dari umi cantik, umi beli kat float market, Bangkok.. umi cantik memahami anaknya yg minat Hello Kitty, dari Bangkok sanggup belikan clip papers Hello Kitty dan jam tangan Hello Kitty..


terima kasih umi!



7 ulasan:

cikinnaberry berkata...

cute!

r3d lollip0p ♥ berkata...

nice ! :)

Izah~♥ berkata...

Wahhhhhh,comelnya...jelous hihihi nak gak klip tu eheeeee.....
Atiqah mst byk kan koleksi Hello Kitty?? Nanti kta share, koleksi Hello Kitty peribadi...lau buat special entry share erk hehehehehehe
suka gilerrrrr hello kitty.....

mimie nadhira berkata...

sumpah jeles !
nanak jgak :(

but comel !

Ardini Humaira berkata...

comelnyeee :)

phycrewz berkata...

alahai.. comel..

PHYCREWZ

-atiQah- berkata...

hehehehe comel kan? :')
thanks to umi sebab memahami minat anak dia nih..hehe..

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat