Isnin, 16 Mei 2011

Famous people that I've met.

Famous a.k.a femes tu maksudnya dikenali ramai. 1 Malaysia ni, hampir setiap negeri ada orang yang kenal dia. mcm saya ni, dalam setiap daerah dalam negeri pun belum tentu ada orang kenal. -_-" itulah perbezaan orang femes dan tak..hehehe..




Rossa.

Jumpa Rossa sebab menang peraduan. tahun 2010. Jumpa di backstage, selepas konsert dia. memanggg teruja dan seronok! hehehehe.. nak tau lebih lanjut? baca entri ni.




Nurul AF2.


Ni lah orang yang palinggggg tqah teruja untuk jumpa. hehehe. memang sangat teruja sampaikan time jumpa jadi kekok. jadi tak tau nak cakap apa. hehe. Nurul Af2 ni tqah memang minatttt sangat zaman AF2 dulu. zaman sekolah tqah. 6 tahun yang lepas. hehehe. kebetulan dapat jumpa Nurul Af2, nanti tqah up entri mcm mana dapat jumpa dia! :)






Azhar Sulaiman


Azhar ni jumpa time tqah ke Ikea rombongan sekelas hari tu. ada trip untuk subjek Human Resource, jadi petang tu ke Ikea sekejap. time ni kawan2 semua tengah salin baju dalam bas. erk, jangan terkejut salin baju dalam bas. sebab kelas tqah cuma ada 12 orang, dan hanya 3 orang lelaki. jadi si lelaki-lelaki terlebih dahulu di halau keluar dari bas. :P tapi tqah, nurul dan teha tak selesa nak tukar dalam bas. jadi kami berjalan ke tandas. semasa melintasi car park, teha nampak Azhar Sulaiman. Terus kami bertiga pergi tgk jugak, pastu teha panggil dia. minta nak ambik gambar. banyak benda jgk yg dia borak2 dengan kami. hehehe. kesimpulannya, Azhar Sulaiman ni memang peramah.. :) last2 kami tak jadi pun nak tukar baju..hehehehe..






Rich Estrange



Rich ni pun jumpa time kat trip ke KL hari tu jugak. lepas jalan2 kat Ikea, kami ke the curve...kat situlah jumpa rich ni, tgh beli mc'donald dgn velvet dan anak mereka. punyalahh lama kami nak pegi tegur. hehe. sebab segan, tapi last2 pegi jugak sbb nak ambik gambar. emm...bagi tqah rich ni sombong sket. mcm kekok. mungkin tak sangka ada orang nak datang bergambar kot.





Velvet AF4


Velvet ni jumpa sama2 dengan Rich. time AF dulu tqah suka suara velvet ni. tp velvet memang nampak sgt2 kekok. bila kami hampiri diorang, terus velvel pusing ke kaunter mc'donald..lepas tu rich pun panggil velvet cakap kitorang nak bergambar. hehehe..dia nampak sgt kekok, tapi anak diorg comel! :)




tqah bukanlah pencinta artis, except for Rossa n Nurul AF2. Rossa memang suka sangat dengan suara dia. Nurul Af2 pulak memang minat sangat time zaman2 berhingus dulu dan setia sehingga sekarang. tapi saya suka jumpa2 artis mcm ni. its a great and exciting experience to me. suka sangat jumpa2 orang mcm ni. :)


harap2 dapat jumpa pemimpin2 negara atau negeri kita, Tok Guru Nik Aziz dan Tun Mahathir.. :D

7 ulasan:

intanurulfateha berkata...

eh, rich tu kawen dgn velvet ke? asal sis tatauu? T_T

-atiQah- berkata...

hehehehe sis..
dah lama lah diorang kawen..
anak dh nak masuk 2 org...

Nini Hartini berkata...

akak dah pernah jumpa TGNA. Alhamdulillah. ms jumpa tu tak terkata seronoknya :)

Bersyukur dpt jumpa ulama'

MaiZATuL ASniDA berkata...

waa.. jupe org femes. bestnye die. ade kenangan. dlu time sek penah UNIC je dtg buat konsert amal. hehe.. lgii... penah jupe dynaz n sorg lagi. sape enth yg berlakon cerita MR. MAMA, lupe lak tpi die femes. siyes encem n shantek sgt dynaz. hehe.. time tu teruja tgk die shooting kat UKM. so, rasenya besela kot kan kite jupe org masuk tv. excited ket. so, xpe tiqa.. benda tu normal. :) pastu byk artis dtg buat persembhn, kite jupe sbb kite jdi mcm backstage punya crew so xsempat nk tgkp2 gmbr. jus senyum2 je. hehe.. sonok lak cite jupe org femes. excited kan. hehe

Nurnajwa berkata...

Bestnye dpt jumpa Rossa :]

Ardini Humaira berkata...

wwwwwwwwwwwwoooooooooooooooooooooww! dni jeles tang rossa tuh. aaa jeles jeles.. nak jumpa rossa gak.. :D

Ainun Azli berkata...

wah bestnyer akak dpt jumpa rmai artis gitu..

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat