Jumaat, 25 Mac 2011

4 tahun, 1 bulan, 1 hari.

semalam, 24 Mac 2011, genaplah 4 tahun 1 bulan hubungan kami.
bermula 24 Februari 2007 :)



time awal2 berhubungan dulu, kami selalu bergaduh. saya sangat tak matang. sangat. sebab kali pertama bercinta. saya tak realistik. saya cuma fikirkan keseronokan. contohnya, saya cakap kat dia sanggup ke JB, untuk berjumpa dia. tapi dia melarang. time tu, saya cuma fikir dia tak cinta saya. tak sayang saya. sebab dia tak rindu saya. tak nak jumpa saya.
sangat tak matang kan? :blush: :">



tapi dia selalu fikir masa depan. dia bgtau, kalau terjadi sesuatu ketika perjalanan saya ke JB, adakah dia boleh hidup tanpa saya? dia selalu menyedarkan saya, hubungan saya dengan dia bukan hanya pada masa yang singkat, insyaAllah sehingga akhir hayat. dia selalu bagitau saya tentang itu. kata2 dia menyedarkan saya, dan sekarang saya yang berfikir seperti dia. :-)


sekarang ni, bila semakin panjang hubungan kami, saya mula belajar sedikit demi sedikit.
belajar untuk banyak memberi.
belajar untuk menjadi matang.
dulu sikit2 cemburu. sikit2 merajuk. tapi sekarang pun still merajuk jugak, cuma merajuk nak dipujuk..hehehe..mengada..



nasib baik Mr. Alien sangat sabar. walaupun saya ni tak ada apa2, tak menarik..tapi dia tetap jaga saya dengan penuh hati-hati.
saya cuba bayangkan, kalaulah Mr. Alien cuma nak main2 dengan saya, mesti dah lama saya ditinggalkan. perangai buruk mcm saya ni sape lah yg mau kan. (-_-")



walaupun sekarang kami jarang berjumpa. walaupun satu negeri, rumah pun dekat2..tapi cuti kami selalu berbeza, namun tak bermakna semakin hari semakin hambar, kan? :D



sekarang, dah lebih 4 tahun hubungan kami. doa kami Ya Allah, semoga hubungan kami berpanjangan. semoga hubungan direstui semua pihak. semoga hubungan kami berakhir dengan kebahagiaan. Aamin.



sempena 4 tahun perhubungan kami, Mr Alien:



belanja saya mkn kek aiskrim.. :D




bawak saya dan kawan-kawan berjalan di pantai.. :D




bawa saya dan kawan-kawan mkan chim-chum..hehehe.. :D



lastly, thanks for your love and happiness you have gave to me! :D kasih sayang awak melengkapi hidup saya, di samping kasih sayang Pencipta Yang Satu, umi, abah dan keluarga.. :)


bye!


9 ulasan:

mira berkata...

like! like! like! 10juto kali like!

T-CH3R MY@ berkata...

semoga berbahagia selalu , insyaAllah. amiinn =)

T-CH3R MY@ berkata...

semoga berbahagia selalu , insyaAllah. amiinn =)

me suya berkata...

Me too.. super duper like..
Moga Mr Alien akan jd menantu KJ dalam masa terdekat.. Give and Take.. The best in relationship

ardinihumaira berkata...

epi bday sayang!:)

εїз Cik Fasya εїз berkata...

wah......4 tahun dh tuh..

semoga bahagia tqah n kamal...cepat2 la nikoh..tasabar ore kg nk g neh..

ZALIYATI berkata...

semoga berbahagia...

:.NueRuL.: berkata...

like and like..huhu smoga tikah hepy slalu cmnie hehhe..jeleznye nurul..nak jgk g jenjln ngn myhubby huhuhuhu...

NOR IZZATI berkata...

ALALA...TOMEY NYE AKAK NEH..HEHE
SY DA FOLLOW BLOG AKAK SBB SY SKE TGK COKLAT AKAK!
BODEK NAK DPT COKLAT FREE...HEHE
SY DA TEMPAH COKLAT DR AKAK DA...
XSABA=)

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat