Selasa, 1 September 2009

virus cinta jeles kepada saya

erk..virus cinta??? bkn virus cinta, tp virus pemusnah...

hari khamis lepas: tiba2 memory card saya tak dapat dibaca...dan, kwn saya ckp sah dimasuki virus!

semlm: tgh pening untuk memformat handphone, dikhuatiri handphone pun sudah dimasuki virus..dan juga tgh pening utk cari memory card baru..

hari ni : nak bukak memory card dari kamera..tak dapat dibaca jugak...


waaaaaaaaaaaaaa.......kenapa virus jeles dgn saya???? byk gambar2 penting untuk report Li saya ada di dalam kedua2 memory card saya itu....... T_T


virus mmg pemusnah alam!

7 ulasan:

azuan berkata...

katakan tidak pada virus!!
ho3

butterfly berkata...

cian die...
lenkali backup dulu yea...
byk2 lah kena bersabar..:)

mikez . aryana : berkata...

ekekkek. sian diaa..

SasHa Lee berkata...

cianyer kamu tiqah.. vrius nie lebey berbahaya dari h1n1..heheehe..;)

-atiQah- berkata...

azuan: betul! katakan tidak pada virus..

butterfly: emm...xjgka lgsung akan jd mcm ni, sbb tu xback up...bkn stakat gmbr sndiri yg hilang, gmbr kwn2 pun hilang..

mikez: oooo...gelakkan kite ye.. :-p

shasha: tulah kak..kesian kite kan? hehehe..btul, virus ni lg berbahaya dr h1n1, sbb ianya menyebabkan tekanan perasaan..hehehe..

mr.panda berkata...

kwangkwang. virus benar2 menyusahkan umat manusia. anti virus pun x mampu melawan depa. say no to window. say yes to ubuntu 9.04 =)

PROFkusut berkata...

cian tiqahh

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat