Khamis, 24 September 2009

kejadian 15 september 2009

walaupun sekarang sudah 24 september 2009, bersamaan dengan 5 Syawal, saya tetap nak cerita kejadian yang berlaku..

kejadiannya ialah:

1. majlis berbuka puasa bersama statemate, atau universitymate, atau facultymate, atau corsemate atau yang plg teman, my classmate.

2. tempat : RESTORAN SYAM BUNGAMAS

3. masa: waktu berbuka puasa

4. dihadiri oleh: pelajar DFSM semester 6 yang mengikuti LI di kelantan. yang hadir, mai, nurul, saya, muiz, shahrul, rasydan. yang tak dpt hadir, fadz kerana tiada orang yg boleh hantar, awie dan sha kerana jauh dan perlu kerja keesokkannya.

5. perjalanan event: 1st berjanji untuk berbuka puasa pada ahad, 13 sept tetapi terpaksa ditunda kerana muiz pergi ke dungun. ehem..ehem..sayalah orang yang paling kalut nak tempah meja dan lauk.. :p dah la tukang bagi peta tempat salah, sehinggakan dua kawan terpaksa berbuka puasa dengan angin terlebih dahulu...hehehe..ish2, teruk2..

6. selepas selesai event: orang yang terakhir keluar dari restoran. bukan selalu dapat berjumpa, harus bertukar2 cerita ttg praktikal.. :)



cekidaud da pixs:






mykata2: I realize that Sony Ericson is better than Nokia..

3 ulasan:

beliamuda berkata...

dah lama tak gi restoran syambugamas.. hehe..

~memang la SE jauh lebih baik daripada nokia dari segi kamera, sebab dia ada tech cybershot...

-atiQah- berkata...

makanan kat restoran syam sedap..hehehe..

emm, mmg SE lebih baik, walaupun SE cuma 3.2mp dan nokia 5mp.. :(

teha berkata...

huiyoo! mai kurus sey skrg..
sonoknye sek2 demo buko pose..
kitorg buke kfc je...

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat