Sabtu, 5 September 2009

jika tak pandai, jangan nak mengada2 pandai..

itulah yang saya rasa sekarang ni..

saya-ialah-seorang-yang-BUTA TEKNOLOGI..

walaupun buta teknologi tp masih xsedar diri..

akibatnya, n82 saya itu saya lgsung xpandai nak guna kecuali untuk ambik gambar...

cara nak guna PC suite pun tak pandai, cara nak install antivirus pun tak pandai, nak transfer gambar2 dr hp ke pc pun tak pandai.. T_T


jadi kawan2, amat penting ~ MENGUKUR BAJU DI BADAN SENDIRI.. T_T

8 ulasan:

azuan berkata...

sebab tue bila tak tahu..
kita kena blaja..hihiii

iqafi berkata...

tkpe2..belajar slow2 yer tiqah

-atiQah- berkata...

tu lah...tp mcm ramai yg xtau jgk.. T_T skarang ni byk belajar melalui forum2...tp kdg2 xsempat nak jenguk forum..

PROFkusut berkata...

slow2 tiqah..
kene rajin search di google..
:) nanti akan ketemu jalan penyelesaian.. :)

mr.panda berkata...

learnt from zero better learnt from hero hehe gudluck =D

SasHa Lee berkata...

lepas nie belajar keh..hee..takpe2 take time to learn.. ;)

Seng berkata...

rilek tikah...

-atiQah- berkata...

kak pepel: hehehe...tulah kak pepel..kena selalu wat research sendiri..tp mcm complicated je.. ;p

hisyam: betul2...hehehe..tenkiu2..

shasha: emm...mmg betul2 kena ambik masa utk belajar..lama2 oklah ni.. :)

seng: rilek doh ni seng..hehehe..

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat