Rabu, 22 Julai 2009

kawan2, sila berjimat cermat mulai sekarang..

kerana saya akan lancarkan BLOG PERNIAGAAN sempena Hari Raya..hahaha.. :p

perancangan saya:
~botol biskut yg dihias cantik
~raga yang dihias cantik
~ chocolate crispy cornflakes
~ variety fruit triffle

ok, jadi sempena pembukaan blog perniagaan saya, anda semua diwajibkan menempah barang2 yg berkenan di hati dengan saya...WAJIB ok! WAAAJIB...

oleh itu anda semua perlu menyimpan duit mulai sekarang ok..

tamatlah sesi paksaan..hehe..tata.. ;-)




mykata2 : sila lawati blog shawls kawan saya, teha ada stok shawls baru.. mira, iena n kwn2 yg lain, sila dtg ke rumah ketika hari raya utk menikmati biskut cornflakes..jika tidak anda juga diwajibkan membelinya..hahaha.. (puasa pun belum dah ckp pasal raya..excited lebih!)

11 ulasan:

mr.panda berkata...

hehe sila suruh en alien belanja sy biskut anda..>_<

mira berkata...

haha bereh kj..nt 0re g. rayo ke3 dih.. wt byk biskut cornflakes tuh!

SasHa Lee berkata...

kalo sya beli awk sangup post ke Shah ALam..hehe..

-atiQah- berkata...

hisyam: hisyam...mr alien kato beli sdiri..hehehe...dop pun marilah rayo rumah oghe nati.. :-)

mira: betul2..rayo ke3...tp tahun ni xkompem lagi sbb oghe tgh praktikal lg maso tu.. T_T

shasha: sha..walaupun sha ada di planet lain pun kite sanggup pos tau! hehehe.. =p

chacha fasya berkata...

huhu..bereh3..
t ore g deh..
tqah pn mai la jgk raya umah ore..
name jah duk skampung kn..hehe..
wat manyak2.
t ore g ngan......hehe

VirginBitter berkata...

gmbr ade ke..ni da bminat ni

mr.panda berkata...

insyallah hisyam pusing smuo rumoh sep2 kito itu pun ado tiket rayo >_< x pun sblm fly kalu jadi..

-atiQah- berkata...

iena: pewittt...pewitt..nok g dgn sapo tu iena?? hehe..

virginbitter: ada2...tp xsiap lagi...ni sesi paksaan awal nak kwn2 simpan duit..bila dah siap blog tu, saya akan hebahkan kat sini..hehehe..terima kasih tau..bersemangat jadinya..

hisyam: xdop tiket doh ko? keno cari jgk..xke la nok duk rayo kat arau nuh..

mr.panda berkata...

hurm nie uitm cuti da nie..
abis la rayo x de cuti..=) pos kat arau je la..

chacha fasya berkata...

alaaa..
uitm da cui..
so,cuti raya pendek ar kn..
huk3..
br jah nk bwk dia g umh tqah..huhu..
tpaksa postpone dulu ar bwk si gomok kite tuh..

-atiQah- berkata...

hisyam:emm..tu lah...uitm cepatkan cuti, jd rayo cuti skejap jah..
nanti raya ni cuti brape hari jah?

iena: huhu..nok jumpa si dia..nak berkenalan..hehe..kiranya dia xleh la mari raya klate?

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat