Khamis, 21 Mei 2009

a w a r d d a r i a m i r a


yea....yea...dapat award ke-2 dari mira!

  1. Copy award di ats untuk diletakkan di blog anda
2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang si pemberi award ini

-nama penuhnya NUR AMIRA NASIR

-seorg yg pemurah, kerana pernah memberi saya jawapan peperiksaan matematik kertas 1 dengan sepenuhnya ketika form 5 sehinggakan cikgu lingo menyangka saya seorg yg pandai matematik..

-seorang yg sentiasa bersungguh dlm membuat segala perkara, dalam semua perlakuan, perbuatan dan sebagainya sehingga sentiasa ditunjukkan dengan perkataan XSXP..

-seorg yg amat teror matematik, matematik tambahan dan fizik ketika zaman sekolah dan sentiasa membuat saya jeles ttp saya tetap malas belajar untuk menjadi teror seperti dia..

-dia mempunyai pengikut blog yg setia..termasuklah saya! (ambik hati jah bena)


3. Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sndiri sebelum memilih
~suka hello kitty
~suka purple
~suka won bin
~suka coklat
~suka masak
~suka cuba wat dessert
~suka online
~suka masuk blog hari2
~suka baca buku kartun
~suka window shopping..dan mungkin shopping sekali..
okeh..dah siap..

4. Anda perlu memilih 10 penerima award dan describe tentang mereka
1. kak pepel-kenal melalui nurul fc..suka baca blog dia..mcm2 ada! skarang dah jd cikgu sambilan..

2. abg khairul-kenal melalui blog cmah..abg khairul ni byk pengetahuan..suka tgk blog dia, tp xpaham ;-p..suka tgk gambar2 dlm blog dia..

3. cmah-kenal melalui nurul fc jgk..sama umur dgn tqah...hehehe..dah habis diploma, tggu nk smbung degree

4. kak yoyo-kak tqah! hehehe..perasan mengaku kak yo ni kakak tqah..kenal melalui nurul fc jgk..kak yo sgtlah baik..selalu cerita kat tqah pasal nurul..

5.ipah-xbyk yg tau pasal ipah, tp tqah suka dia sbb guna avatar komik jepun..tqah suka bca komik2 mcm tu.. :blushing:

6. ejul-xkenal sgt dia..tp yg tqah tau dia mmg seseorg yg baik.. :-)

7. hana-akan masuk matrik penang..gud luck! kwn tqah pun ramai kat matrik penang dulu.. :-)

8. my upline - bdk UTP..hebat tu! upline tqah dlm mymode..seorg yg sgt bertanggungjwb..

ermmm...8 je ok x?? dah malas.. :-p


3 ulasan:

mira berkata...

hahahahahahahhahahaha
kj ni sj0 jah wt ak suk0 sore di pg hari..hahaha xigt eh bil0 ore wi jwpn math ppr1 tuh. hahaha perrgghh lawa header bl0g yo..

-atiQah- berkata...

hehehehe...baru jah tukar header tuh.. :-p sungguh mira xingat mira wi jwpn matematik?? mira siap msg lagi kokre..xperlu oghe susoh2 kiro jwpn2 dio.. :-p tp oghe wat jgk saloh 1,2 soalan sbb takut cikgu lingo ado syak wasangka.. :-p

mira..jom reunion!

beliamuda berkata...

tqah.. call me nifi la.. hehe~~

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat