Isnin, 18 Mei 2009

I'm the best!!

chewah!!!! berapi2 je yg lebih..
padahal the best dlm main game je..
tu pun mungkin ramai lagi yg dpt score lebih byk drp tu..
hahahahaha...tp puas hati! :-p


pesanan: zaza, ct wyna, gee, fai, abaish...harap jeles ye tgk score ni..

4 ulasan:

husna berkata...

hai...wah bila tue pecah rekod????hehe..good luck lah ye...aku pun ada pecah rekod gak..tp score dia kurang skit la....hehe

-atiQah- berkata...

hahahaha...ptg tadi una..
ni gara2 nak pecahkan rekod ct wyna tu lah.. :-p

atilia berkata...

hye kak tqa! nk tnye bulehh?
ush malunye. ni nk tnye cam mane nk tmbh nuffnang kat blog?
liya da ade die pnye acc tp x rti nk paste kan die pnye html tu

-atiQah- berkata...

hye liya!! hehehe.. :-)
emm, pasal nuffnang tu...liya copy html dia, pastu paste kat widget html..tu utk letak kat tepi..utk letak kat atas, hari tu main2 letak je dlm edit html dalam layout...jd xtau cara yg betul..

emm..liya faham x? xpandai sgt nak terangkan..hehe..

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat