Jumaat, 29 Mei 2009

TaG daRi cMah

1. Anda rasa anda hot?
maksud hot adalah panas.adakah saya seorg yg panas? saya cumalah seorg yg agak panas baran dan juga berdarah panas kerana saya mamalia, ttp saya tidak panas apabila disentuh..


2.Upload gambar kegemaran anda


3.kenapa anda suka gambar itu?
suka tgk raja buat persembahan akrobatik ketika tido..


4.Bila kali terakhir anda makan pizza?
emm..bila ye?? dah lupa..


5.Lagu terakhir yang anda dengar.
nyanyian ct nurhaliza ketika apm 2008-fantasia bulan madu


6.Apakah yang anda buat selain selesaikan tag ini?
tgk2 facebook..pastu tgh cari idea nak update blog ni.. :-)


7.Selain dari nama anda sendiri,anda suka dipanggil dgn nama apa?
xsuka apa2 nama pun..I love my real name..I love my age (motif?)..hehehe..


8. tag lagi 3 orang dengan hati yg terbuka tanpa rasa kekesalan. sila lakukan kalau tak kena denda mandatori.
- mira
- iena
- ayu


9. Sape no.1 kpd anda?
classmate form 4 dan form 5..mira, motif oghe tag mira ni sbb nok tgk gambar kegemaran mira...mesti gambar oghe dih?? ;-p


10. Bagaimana plak dgn no.2?
kawan baikku...my geng masa form 4 dan form 5..jgk my classmate..seorg yg tersgt baik dan peramah...semua org suka n senang dgn iena nih.. ;-)

11. Kata sesuatu berkenaan dengan org no.3?
classmate masa lower 6..lamo sgt2 xjupo ayu..bilo nok jupo ayu?? hehehe..slalu cerita pasal my secret admirer dgn ayu masa lower 6 dulu.. :">

1 ulasan:

iena88 berkata...

ngeh3..
tharu ore bc komen tqah sal ore..
huhu..
sob3..
mira,mu jgn jeles deh tqah puji aku..hehe..
love u....
fwen 4 eber deh...

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat