Selasa, 16 Oktober 2012

Bandar Stamford di UK

Salam semua. kali ni tak bercerita panjang, cuma nak share gambar bandar Stamford yang saya ambil dari dalam kereta, ketika perjalanan ke Skegness. :-)









bandar Stamford ni nampak berbeza dari bandar-bandar UK yg lain cthnya Leicester, Birmingham..bangunan2 diorang unik. abang saya cakap, kat bandar ni 100% orang putih. takde pun orang luar macam orang india, afrika, somalia etc macam kat Leicester. jadi sy assume kat bandar ni mesti takde makanan halal. 

entri seterusnya kisah di Skegness, insyaallah..

bye!


2 ulasan:

Mama Zharfan berkata...

nampak sgt classic...kalau notts nampak moden wpun ada elemen classic :)

Ameer Hamzah berkata...

tempat yang cantik, teringin nak pegi. follow blog saya http://filemtempatanterbaik.blogspot.com

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat