Ahad, 16 Mei 2010

(picture) GADIS BERCIUM DI PULAU PERHENTIAN

ohhhh...tidakkkk...sejak bila saya pandai buat entri hot sebegini? begini ceritanya, 1 Mei lepas, saya dan warga sekolah umi (SRA Tengku Amalin A'aisyh Putri) telah buat rombongan ke Pulau Perhentian...zassssss....


sebelum bertempur dengan ombak dan melambung-lambung di laut, haruslah isi perut dgn kenyang dulu...nasi kuah paprik ayam bakar memang over, tapi terbaekkk...




tengok muka sorang2 teruja nak ke jeti untuk naik bot...ish2, nampak sangat semua jakun...hehehehhe.. :-p



jangan terpedaya...ni sengih palsu umi dan adik sebenarnya..hehehe...masa off camera, muka risau mcm tgh bertarung nyawa kat medan perang...



yeay! dah sampai Pulau Perhentian.....cantiknya laut...cantiknya pemandangan...cantiknya pulau..tapi org lelaki, bila sampai terus teruja tengok pemandangan di pesisir pantai yang sexy..haiiiii.. (-_-")



tengok...tengok...cantik kan pemandangan? tapi abaikan sahaja gadis pantai yang tidak comel+gemuk+serabai yg berbaju coklat itu..hehehe..



aktiviti pertama...SNORKELING...cuma gambar abah saja, sbb gambar adik sgt lucu, dan saya n umi memang penakut..hehe..



tadaa...inilah gambar saya snorkeling...ha?? nampak sangat tipu...ok, nextttt...





aktiviti pada malam hari...BBQ...tp apa yg boleh saya katakan, langsung tak berbaloi...mahal+tak sedap+sikit+makanan dibakar dgn tak sempurna dan mcm2 lagilah...saya bygkan aktiviti makan2 ni akan meriah, rupanya2 tak sampai setengah jam sbb makanan sikit sgt..tak berbaloi byr kepada pihak resort.. T_T



keesokan harinya, haruslah mandi manda penuh riang ria sepuas-puasnya sebelum balik kan...pak cik tokey resort siap bagi diskaun istimewa naik bot pegi lawat pulau2..lawat kawasan penduduk, skolah, balai polis kat pulau tu.. :-)



ok, ini sahaja laporan dari kami sekeluarga...BYE!



apa? mana gambar gadis bercium yang saya janjikan??ok2..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



tengok...kecik2 dah pandai...ish2..mengalahkan mat saleh dan minah saleh tepi pantai lagi ni...depan mak dia pulak tu...kecik2 dah pandai ye...biasa ni..hehehehehe..


BYE-BYE!


•.★*... ...*★.• •.★*... ...*★.• •.★*... ...*★.•

2 ulasan:

penaberkala berkata...

ades, tajuk entri nakal sungguh
best nampak pi pulau

fikaryna berkata...

bestnya p pulau..mahal x kosnya?

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat