Ahad, 9 Ogos 2009

idea...idea...datanglah..

hehehehehe..
mengada je lebih ok!

sebenarnya saya xde cerita yang best untuk di postkan, tapi saya gatal tangan untuk update blog ni..
xde apa2 yg menarik yg berlaku sepanjang mggu ni..kehidupan hari2 biasa je..idea dalam kepala pun xde..hehehe..

walaupun selalu idea yg ada x best, tp kali ni walaupun idea yg 100x ganda x best dari idea sebelum ni, tetap xde dalam kepala.. :p



ok, sedikit sebanyak kenangan minggu ni:

~ Mr Alien ckp dia ada call mak dia, pastu mak dia gelak2 dan panggil dia Mr Alien..rupa2nya kakak dia ada baca blog saya ni...
MALU I!!

~ Kawan praktikal saya tiba2 pergi panggil Mr Alien sbg Mr Alien, dia ckp dia dah baca semua luahan hati saya dalam ni...
lagilah, MALU I!!!

~ Kawan Mr Alien tgk blog saya ni, bila dia tgk entri "hari Jumaat yang indah", dia ckp "gediknya kekasih Mr Alien nih"..huuuu T_T
pertama kali dpt title gedik sepanjang 20 tahun, lagi-lagi, MALU I!!!!

~ cikgu Azizah, cikgu saya dan mr alien, call saya pagi tadi..dia ckp dia nak tempah biskut kornflakes saya, (sila lawati blog perniagaan saya) cikgu ckp dia dah tgk semua gambar2 dlm blog, bkn gambar biskut je tapi gambar picnic pun dia dah tgk...saya gelak x hengat dunia sambil jerit2, "cikgu..cikgu..malu saya!!"
ishhhhhhh....MALU AIIII !!!!!!



mykata2: dulu2 saya selalu ckp kat diri sendiri, saya x akan tunjukkan perangai jiwang2 saya kepada dunia, kecuali kepada teman rapat....tp sekarang xpasal2 saya mempamerkan perangai jiwang2 saya..hehe..malu ai tau! :-p

7 ulasan:

chacha fasya berkata...

ehem2..
biar la sy mula kn dgn....
hehehe..tqah malu ke??
haha..
ni pgaruh virus jiwang owg ke??
ataupn mmg da jiwang..
tp mahu tp malu..????

-atiQah- berkata...

hehehe..dop iena..
malu tp mahu kot.. :-p
hahaha..
mmg dah jiwang, tp dulu bleh kontrol lg..
tp skarang xleh kontrol dah..hehe.. :-p

yoro okino berkata...

huhuh
jiwang besh gak kadang2..
huhhuh

mira berkata...

haha sudoh dh laa.. kj jakit virus jiwang iena dh.. haha

SasHa Lee berkata...

owhh kamu terlebey jiwangz yerh..ni virus yng paling besh2..ngeh2..

Wan Botaq berkata...

jiwang tu bestttt.. apa nk malu.. tgk india depa golek2 jeeee kt taman time bercinta.. so jgn malu ngn perasaan jiwang!!!!!! heheheheheeh...

-atiQah- berkata...

hahaha...saya mmg malu bila terlebih jiwang ni..hehe..sbb saya time sekolah mmg suka tunjuk perangai2 jiwang nih, tp dpn org xknal mcm tulis dlm ni malu la jgk...tp xtau la kenapa tiba2 jadi tak tau malu.. :-p

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat