Sabtu, 1 Ogos 2009

apakah pendapat anda?

sekarang tgk tgh google template utk blogspot...

wah!!! byk yg cantik2...

saya nak tukar template saya, tp tentu kacau semua widget2..

pastu, walaupun nampak cantik tp mcm xsesuai dgn blog saya nih...


jadi, di sini saya nak tanya pendapat anda semua..adakah saya perlu tukar template saya? blog saya ni terlampau simple ke? mcm mana nak wat ianya jadi cantik? ada apa2 komen? ada apa2 cadangan? kadang2 nampak mcm ok, kadang2 nampak mcm buruk je blog saya ni, kamu semua nampak mcm mana?


jawabbb...jangan tak jawabbb...

6 ulasan:

imheppie berkata...

xyah tuko ar da chomey da template nih..cantek taw..

chacha fasya berkata...

uh..
tidak perlu ler syg eh..
da cumil dh..
baek simple dari serabut mate..
kalo nk tukar pn,just tukar backgrond jek la..

SasHa Lee berkata...

Yg sekarg ni pun dah kira cumei ade bunga plus black n purplz..tapi kalo kamu terasa dah bosan n nak tukar selera wastern or timur tgh..try laa tukar.. hehehe..

mr.panda berkata...

comey dh blog tqah nie...
simple kemas fantastic..hehe =D

-atiQah- berkata...

hehehehe...rasa mcm xnak tukar template sbb susah...kalau dah ok, xperlulah nak tukar2...hehehe..

thanks semua! ;-)

beliamuda berkata...

simple la best..

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat