Ahad, 8 Disember 2013

Once in a bluemoon

Assalamualaikum....

ehem. dah berapa lama tak update blog? (sambil scroll last entry). WHATT?? dah 5 bulan! dari julai-disember. dari belum bertukar status kepada hampir bertukar status kepada satu peringkat lagi..hihi! dah lamaa...tapi tak sedar sebab sekarang sangat sibuk, terkejar-kejar. 

Sekarang saya sibuk tumpu bisnes www.homemadechoc.com
kemudian sibuk dengan pelbagai kursus berkaitan perniagaan pastry dan kek
sibuk dengan kehidupan hari-hari.

Oh ya, bukan setakat dah lama tak update blog. masuk kat dashboard pun lamaaaa tak jenguk. tadi jenguk nampak ni:



ada 15 komen. sepanjang 4 tahun berblog tak pernah dapat komen byk mcm tu. boleh tak nak perasan popular jap. hahahaha.

padahal banyak sebab dah berbulan tak buka. :-P


oklah, harap2 sy akan rajin update blog selepas ni. utk kenangan dan bacaan sendiri masa akan datang. ;)

bye!


2 ulasan:

Razfira berkata...

uiii lamenye x update blog..hehehe

Mama Zharfan berkata...

besh tu fokus kat biz :)

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat