Rabu, 29 September 2010

saya suka melancong




tiba-tiba rasa nak buat segmen "saya suka melancong" dalam blog saya ni..
walaupun saya tak pernah ke oversea, tapi melancong di dalam negara pun sangat seronok.

alangkah seronoknya kalau saya ni orang kaya pastu lepas belajar tak terus cari kerja tapi habiskan masa melancong..ha..seronok tak? tapi saya bukan orang kaya, jadi harus keje dulu untuk simpan duit buat melancong.

selama 22 tahun saya hidup, tempat-tempat yang saya pernah pergi dan masih segar dalam ingatan: Pulau Perhentian, Sabah, Melaka, Johor, Penang, KL, Perlis, Perak, Cameron Highlands, Teluk Intan dan juga Terengganu..hehehehe..

sekarang ni, tqah teringin sangat nak ke Sarawak, Genting Highlands, Langkawi, Negeri Sembilan..tqah dah pernah ke Pekan, Kedah dan lain-lain, tapi tak ingat cerita yang menarik kat situ..hehehehe..


jadi kawan-kawan, selepas ini anda akan disajikan dengan segmen "Saya Suka Melancong"..

bye!

•.★*... ...*★.• •.★*... ...*★.• •.★*... ...*★.•

1 ulasan:

Sofuan Azahri berkata...

anda suka melancong tapi bajet??? check out pakej menarik dan murah di http://jommelancongbajet.blogspot.com

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat