Selasa, 31 Ogos 2010

Blog yang harus dilawati setiap hari (versi lelaki)

Assalamualaikum kawan2...dah lama entri ni tertangguh, jadi sempena Merdeka yg ke 53 ni, sempatlah saya nak menulis sikit.. :-)

1) mestilah blog kawan-kawan lelaki saya..cthnya Hisyam, Kassim, Cede dan lain2...saya menyokong kawan-kawan saya..chewah.. :p


2) Blog black_mel


suka sangat blog black mel sbb dia selalu menghargai saya..hehehe...time takde sorang pun yg baca entri saya dan komen, dialah satu2 orang yang komen...hehehe...byk info dan berita-berita terkini dalam blog black mel.. :)



3) Blog cikgu eyriqazz..


first time tqah tertarik blog cikgu ni, time dia masukkan nama saya dalam entri follower oh follower..byk tips2 yang ada dlm blog cikgu ni..pastu suka baca segmen jom terjah dia..hehe..
cepat blog cikgu ni naik...tahniah cikgu! :-)


4) blog beliamuda


beliamuda ni 'org atasan' tqah dalam perniagaan mymode..hehe..suka baca blog dia, sbb byk info ttg pelajaran..mcm ttg PIDN, tentang MUET dan macam-macam lagi..dengan baca blog dia, tqah dpt tahu info terbaru..


5) blog carl samsudin


suka tgk gambar2 dia..hehe..pastu entri2nya pun best...suka sgt tgk bella kekasih carl ni..sgt cantik! hehehe...mesti seronok dpt kekasih yg sgt cantik mcm tu.. ;) kalau tgk blog carl ni, mesti rasa kagum dengan gambar2 yg dia ambik..kalaulah saya pun ada kebolehan dan kreativiti mcm tu.. :)


oklah..kat sini sahaja..blog lelaki ni sebenarnya byk yg tqah tak masuk..sbbnya, blog lelaki terlalu byk pasal info2..kdg2 byk blog bagi info yg sama..hehe..kalau blog perempuan ni, tqah suka baca sbb byk pasal kehidupan seharian dan lain2..jadi blog2 kat atas ni mmg btul2 menarik.. ;)

bye!

•.★*... ...*★.• •.★*... ...*★.• •.★*... ...*★.•

9 ulasan:

BeaN MorENo berkata...

blog2 yang awak sebut ni memang meletup..best

black_mel berkata...

omg..tetiba jer rasa malu(^,^)
thnx...

p3perak berkata...

blog black mel best!!

-atiQah- berkata...

bean moreno:
btul2..memang meletup..hehe
beruntung diorg..

-atiQah- berkata...

black_mel:
hehehe..malu2 pulak.. :p

-atiQah- berkata...

p3perak:
betul2..buat gaya upin ipin..

beliamuda berkata...

uh oh, ada juga di situ ya.

"orang atasan", sungguh tak boleh blah ayat tu... :P

kLaKuWaHaRa berkata...

nice blog
good topic
keep it up
http://klakuwahara.blogspot.com/

Eyriqazz berkata...

salam..thanks for the entry..baru perasan entry ini...thanks ya....

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat