Jumaat, 18 Jun 2010

blog saya ni buruk sangat ke?

dah lama saya tak godek-godek blog..
dah lama tak tukar layout..
dah lama tak edit background..
dah lama tak tukar heading..


hehe..semuanya dah lama tak buat...nak berblogwalking lagiiiilah lama tak buat..


tapi bila tgk blog CikFasya yg semakin cantik, jeles iols tau! hehe..jadi iols pun nak ejas blog iols ni, barulah bila balik Dungun takdelah nak meroyan sorang2 sbb teringin nak edit blog tapi xboleh sbb broadband sgtlh lembab..


bye!



•.★*... ...*★.• •.★*... ...*★.• •.★*... ...*★.•

7 ulasan:

black_mel berkata...

blog ni dh orite...ok jer..cantik2..

kema berkata...

hee blog tiqah cantik jer kema tgk...

.cikfasya.(◕‿◕✿) berkata...

alololo..
tau xpe tqah..time xde keje n cuti camni,jd malas nk edit blog..
bile da stat belajr,br la sero nk godek blog kn..

ish tqah..comei dh blog tqah neh..
tp why not cuba godek2 kt design tuh..
senang je..tp blog ore pn x brape molek agi..

nabilah_2908 berkata...

eh..mana ada buruk..cantik dh ni... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
20 THINGS ABOUT NABILAH

intanurulfateha ❤ berkata...

.mne de buruk ;)

Shafika Syuhada Rosli berkata...

nice blog darla.. polka dot.. (:

Rara berkata...

blog sudah cantik la dear.. :)

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat