Selasa, 16 Februari 2010

3 hari lagi!

tinggal 3 hari je lagi nak balik ke Dungun...waaa...tak nak balik! tak nak balik! rasa mcm nak menangis guling2 kemudian hentak-hentak kaki sebab tak nak balik ke Dungun.. T_T

banyak lagi benda yang nak dibuat...rasa cuti yang dah lepas 3 hari ni, tak terbuat apa2..
-nak buat lasagna
-nak uruskan hal ptptn
-nak main2 peluk cium kucing2
-nak masak2 kat rumah, kat rumah sewa tak boleh nak masak sbb segan nak bagi orang lain makan masakan kite yang tak sedap
-nak buat biskut chocolate chip
-nak study untuk test lepas cuti (tak berapa nak buat ni sebenarnya, tp terpaksa buat)
-nak siapkan assignment yg byk
-nak keluar jalan2 dengan umi dan adik
-nak jumpa incek alien nanti bulan 5 baru dapat jumpa balik
-nak jumpa kawan2, eili, diha, mila, iena dan lain2..
-dan nak nak nak nak lagi...

macaammm-macaamm nak dibuat, tapi sempat tak 3 hari ni? kalaulah saya ada mesin cahaya masa, saya teruskan masa selepas final exam..dapat cuti panjang, cuti semester..hehe..

dah! terima kasih kerana membaca saya mengarut..bye! =)

•.★*... ...*★.• •.★*... ...*★.• •.★*... ...*★.•

3 ulasan:

Hasyiya karimah adli berkata...

same la..xpuas cuti :P

just call me uncle berkata...

waaa padat betul jadual mengalahkan menteri hihihi

she_mah berkata...

psl study tu stuju sgt2..hehe
bagus lg kalau ada jam hentikan masa..huhu

jom kongsi link anda di sini! =)

HeartBeat